- Konuyu Başlatan
Ynt: araç bakımı uygulamaları videolu anlatım
ama 10 numara iş çıkarmış yapan maşallah şu an iş yerinde arkadaşa gösterdim inanamadı
benim araç beyaz nam-ı diğer KARTOPU o yüzden tam da ismi gibi olsun istiyorum ve malum erzurum kışının yorgunluğu var üzerinde her türlü tavsiyeye açığım
firstemperor link' Alıntı:aslında orda yazanların tamamını uygulamak gerekmiyor. o hondanın üzerinde clearcoat falan kalmamıştır araç 2002 model uygulama 2010 da yapılmış yani araç 8 yaşındayken, araçlarımız 10 yaşına kadar honda daki uygulamayı pek tavsiye etmem. m21 ve m26 sentetik sealant hidrofobik polimer içeriyor yani su iticiliği yüksek çok az derecede aşındırıcı içeriyor bizim araçlarımız henüz yeni olduğu için bunları tavsiye ederim. (AŞINDIRMA YAPMADIĞINI İDDAA EDEN CİLA, PASTA, KORUMA VARSA YALAN SÖYLÜYOR, ŞUANA KADAR ÖYLE BİR TEKNOLOJİ ÜRETİLMEDİ HENÜZ) m80-m120 de aşındırıcılık biraz daha fazla o nedenle hare ve kılcal çizik giderme özelliği var.
ama 10 numara iş çıkarmış yapan maşallah şu an iş yerinde arkadaşa gösterdim inanamadı
benim araç beyaz nam-ı diğer KARTOPU o yüzden tam da ismi gibi olsun istiyorum ve malum erzurum kışının yorgunluğu var üzerinde her türlü tavsiyeye açığım