arac basma acilllll

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan mlt_06
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

mlt_06

Kayıtlı Kullanıcı
Bilgi Girilmemiş
Mrb arkadaslar aracimi azda olsa yere basmaya karar verdim. Ama ne kadar hangi marka helezon takacagimi bilmiyorum fiyatlarinida bilmiyorum. Aracin resmini ekliyorum lastik ebatlarim 205.50.17 yardimci olursaniz sevinirim

205 50 yanakla işin bayağı bir zor olur tahminen...

bencede 3-3,5tan fazla basmayın zaten ötesinde konfor kalmaz lastiklerde ince yanak zaten.. Eibach pro-kit'i tek geçerim 2. seçenekte vogland piyasada 200tl altına sıfır satılan FKlardan da uzak durun yerli merdiven altı üretim olduğunu bizzat satan kişi söyledi..

Eibach bulamadim 3.5 cmlik bnde hr alaym diorum sizce nasildir

basacaksan 205 45 17 en ideal hem 3.5 alsan belki önler yüksek durabilir bende düşünüyorum yay red eagle diye bi marka var takanlar gayet memnun (diğer marka modellere) ön 5 arka 4 cm düşürüyor aslında tam ideal.Forumda vectra b yi düşüren arakdaşlar varsa ne önerir bende konunun takipcisiyim

Vectrami bugun yere indirdim :)) hr marka yaylarimi ankara sasmazda ozenc ticaretten 360 tlye aldm. Yine sasmazda amortisor ustama taktirdm. Gayet hos durdu ne cok abarti nede leylek gibi oldu. Konfor kaybina gelincede hissedilmeyeck kadar az oldu.

resim eklerseniz iyi olur hayırlı olsun

Geri