Arac benzinde calismiyor..

Kontagi cevirince pompadan ses gelir di , gelmio artik galiba pompa

SM-C101 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Benzin Pompası

Aynı sorunu dün bende yaşadım (Astra F). Yakıt aldıktan bir sonraki marşta aracım çalışmadı. Servisteki arkadaşımı aradım ve durumu anlattım. Sol arka koltuk altındaki benzin deposu üst kapağı (siyah renk ve yuvarlak) açıp, oradaki metale 1-2 kez tıklattım. Tek marşta çalıştı. Özellikle Astra ve Vectra larda hastalık olduğunu söyledi. Belki yardımcı olur.

Her kese teşekkür ler arkadaslar sogolun varolun.
Icindeki kisa hortum baglanti yeri catlamis.. Basin olusunca tekrar depaya atiyordu benzini catlak yerden maket bicagiyla kesip tekrar baglanti yapildi sorun tamam

Her kese teşekkür ler arkadaslar sogolun varolun.
Icindeki kisa hortum baglanti yeri catlamis.. Basin olusunca tekrar depaya atiyordu benzini catlak yerden maket bicagiyla kesip tekrar baglanti yapildi sorun tamam

O kısa hortumu ilk fırsatta değiştirmenizi öneririm.Çünkü o hortum ömrünü tamamlamış.Kısa bir süre sonra başka bir yerden çatlayacak.Benim başımada gelmişti bu olay.Gazınız olmayacak bir yerde biter benzinde de çalışmayınca perişan olursunuz.Genelde böyle arızalar da en olmayacak bir yerde olur.Örnek düğüne,cenazeye, hastaneye giderken olur :dil::dil:

Geri