Araç Dış Boya Rengini Mat Siyah Yapma

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan astrag35
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
bence mat siyahın hiç bir çekiciliği yok tozdan baska bişey göstermiyor ayrıca uzun yoldaki tehlikelerini herkes biliyordur.

bence en güzeli mat beyaz:)

özellikle mercedes c serisi amg paketli bir araç gördüm bu kadarmı güzel olur ;)

mercedsn orjinal beyazı biraz kirli beyaz ben pek sevmiyordum mat beyaz ton olarak buz beyazına yakın ve kaymaklı dondurma gibi duruyor.

Benim aracim matt siyah,gorunusu guzel gercektende kus pisligi zor cikiyor :) asa yukari 3 bin dolara yaptirdim ben moskovada burdaki fiyatlardan haberim yok..

yetisememisim bende astra gtc icin moskovada sordugumda 1 000 demislerdi:)

bence mat siyahın hiç bir çekiciliği yok tozdan baska bişey göstermiyor ayrıca uzun yoldaki tehlikelerini herkes biliyordur.

bence en güzeli mat beyaz:)

özellikle mercedes c serisi amg paketli bir araç gördüm bu kadarmı güzel olur ;)

mercedsn orjinal beyazı biraz kirli beyaz ben pek sevmiyordum mat beyaz ton olarak buz beyazına yakın ve kaymaklı dondurma gibi duruyor.

evet aynen katılıyorum bizim eskiden anadol vardı mat beyaz :D ama boyası su bazlıydı onun gibi dimi kardeş :)

ben mat turuncu ve mat grı gordum bana gore cok sacma olmus =)) beyaz ve sıyah dısında mat sevmıorum ben helekı mat kırmızı uzak olsun =)

Geri