ne zaman şöyle bir konu açılsa gülümsetiyor beni çünkü ben de sürekli gidip geliyorum hiçbir zaman ideal araba yoktur bu kesin kendi adıma yorumlarımı söyleyeyim o zaman
kalite önemli ise bmw amaaaaa görsel olarak bence içlerindeki en başarısız olanı
eğer aile önemli ise rocco elendi ki ben çok araç değiştiren bir insan değilim çünkü bana göre her araç değişimi ekstra masraf
yeni leon adı üstünde yeni ben astradan şunu anladım 2011 aldım ama tam sorunlar çözülmeden almışım hergün yeni bir şey çıkıyor karşıma ama okuduğum kadarıyla yenilerde bizim karşılaştığımız sorunlar yok ama şu da var yeniler çekici değil
donanım olarak astra en iyisi eğer size sunulan donanımları kullanıyorsanız
rocco alsanız astradaki gibi donanım ekletseniz ohooo fiyat giderek artıyor
yani daha yazılacak çok şey var artıları ve eksileri değerlendirmek önemli astra da bile alırken cosmo mu sport mu karar veremiyoruz ki bence afl olmazsa olmaz ama derinin yarattığı koltuk gıcırtısı da çekilmez ben baktığımda 70 bin e kadar bana en cazip gelen 320 d ler olmuştu ama geçen gün arkadan itiş olmasından dolayı garajdan çapraz olarak çıkamadı ki koskoca bmw yi arkadan ittim ancak çıktı
Önceki araçım Astra H oldugu ıcın sıkıntı degıldı aile 3 kişi zaten tek kapıda sorun degıl de sürekli araç degıstıren biride degılım bu araçım son araç olcak allah kaza bela vermedigi surece o yüzden bu kadar düşünüp sık elememin nedeni bu tabi ki çok ucuk bir rakama elbette çıkılmaz bu kadar parada arabaya baglanmaz o yüzden Sport model bir araç alsam Mercekli far taktırsam navi taktırsam Araç zaten siyah bunların maliyeti ne olur ki zaten yarın öbürgün satarken zarar edicem yine 54,350 fiyat verdiler anahtar teslim