Arac ici aydinlatma sonmuyor

Hknsdkadn

Kayıtlı Kullanıcı
Bilgi Girilmemiş
Siteyi ziyaret et
Merhaba arkadaslar aractan indigimde kapilari kilitledigimde sadece iceride yanan butun kirmizi lambalar hala yaniyor kapiyi kilitlememe ragmen 15 dk sora kendisi sonuyor ayarlara baktim ama herhangi biSeu goremedim ic aydinlatma ayarlari ile ilgile yardiminiA ihtiyacim var bu konu ile ilgili

Ynt: Arac ici aydinlatma sonmuyor

Bahsettiğiniz kısım teyp aydınlatması mı? Yani direksiyonun üzerindeki tuşlar da yanıyor mu mesela? Bir de göstergede el freni ikaz ışığı yanıyor mu?

Aynen ole teyp cam acma kapa butonlari park freni isigi kirmizi olan ne kadar tus varsa anlicagin

Bendede olmuştu 2-3 kere kumandadan aç kapa sürücü yolcu kapılarını aç kapa yaptım duzelmisti

Bende denedim bi kac defa hatta anahtardan kapatma tusuna basili tuttum ama nafile 15 -20 dk sora kendisi sonuyo daha once yoktu bole sikinti birden cikti :s

Geçen bendede aynısı oldu sonra düzeldi  kendi kendine,ama eskiden arabayi kitleyince enson  arka plaka ışığı kapanırdi  suan sağ kapı kolu led i en son kapanıyor .kafasına göre takılıyor

Hknsdkadn link' Alıntı:
Aynen ole teyp cam acma kapa butonlari park freni isigi kirmizi olan ne kadar tus varsa anlicagin

Ben eksik ifade ettim sanırım. Sadece teyp aydınlatması ve göstergede el freni ikazı ise (yanma süresi hariç) bu durum normal. Ama bahsettiğiniz gibi direksiyon tuşları ve diğer tüm kırmızı ışıklar ise bu durum normal değil.

Teybinizin kodu elinizde ise kutup başını söküp biraz bekledikten sonra takmayı deneyin.

Kitapcigini bulmam lazim depoya kaldirmistim ama yarin bir elektrik ustasina baktirc bi kac gundur aku bosaliyo 4-5 sefer takviye ile calistirdim yarin komple bi baktircam elektrikciye

Hknsdkadn link' Alıntı:
Kitapcigini bulmam lazim depoya kaldirmistim ama yarin bir elektrik ustasina baktirc bi kac gundur aku bosaliyo 4-5 sefer takviye ile calistirdim yarin komple bi baktircam elektrikciye

Takviye yaptığınız akü aracınızın aküsüyle aynı değerde değilse aracın elektrik sistemi bu bocalamayı yaşamış olabilir, bu durumu dikkate almış mıydınız?

Acikcasi dikkat etmedim ama sunu iyi biliyorum alu degeri bnm aracin aku degerinden buyuk degildi misal bnm 60 amper akum takviyeyi 45 amperlik aku ile takviye ettim umarim sikinti olmamistir

Geri