Arac ici aydinlatma sonmuyor

Ynt: Arac ici aydinlatma sonmuyor

Elektrikçiye gittiğinizde araca deneme maksatlı bir akü takın (aynı değerde):

Şayet bu akü ile kapılar kilitlendiğine ışıklar sönerse sıkıntı yok demektir ve yeni bir akü alarak olay yerinden uzaklaşabilirsiniz ama ışıklar sönmezse sorun aracın elektrik sistemi üzerinde maalesef ve aküyü de bu durum boşalttı muhtemelen. Bu durumda kendi aküsü ile aracı servise götürüp arıza kodu aramak yerinde olacaktır. Umarım akü değişince sorun düzelir (ki muhtemelen düzelir) .

Hocam benimkinde kayınconun 207 sinin aküsü bitmişti takviye yaptıktan sonraki gün  farkettim  büyük ihtimal sizinki ondan sonra olmustur

Valla butun cvplari yarin elektirikciden alicam aku bitmesini lpg den dir die tahmin ediyorum kacak akimlarina baktircam buyuk ihtimalle lpg beyni araba calismadigi zaman bile akim cekiyomus biraz arastirinca bunu ogrendim bakalim umarim uciz yirtarim

Iki kere benimde basima geldi.

Kilidi actiktan sonra sofor kapisini acip kapatip tekrar kilitleyin. Duzelecektir.

Hknsdkadn link' Alıntı:
Valla butun cvplari yarin elektirikciden alicam aku bitmesini lpg den dir die tahmin ediyorum kacak akimlarina baktircam buyuk ihtimalle lpg beyni araba calismadigi zaman bile akim cekiyomus biraz arastirinca bunu ogrendim bakalim umarim uciz yirtarim
Merhaba detayli bilgi almak icin araciniz nedir kac modeldir orjinal aküsümudur bunlari belirtmemissiniz.
Akü nüz bitmisse araba bocalayabiliyor.

aynı durum bendede mevcut ama 15 dakika sürmüyor 10-20 saniyede kapanıyor

2010 astra j 1.6 115 hp active select aku de var az once yine mars basmadi bitirmis yine bugun bi ustaya baktircam zinarturgiun onerisi ise yaradi sofor kapisini acip kapatinca duZeliyo ama her defasinda bu bole olcakmi umarim duzelir

Geri