Ynt: araç içi koku tavsiyelerinizi bekliyorum
yumoş çamaşırkokularını kullanın general_hehe hem çok kalıcı hemde kokusu güzel bravoo
yumoş çamaşırkokularını kullanın general_hehe hem çok kalıcı hemde kokusu güzel bravoo
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
BÜLENT link' Alıntı:Migrosta var 3 tl.
mucahitduran link' Alıntı:Geçen Amerikan bayraklı aldım benzinlikten. Güzel kokuyor ama kendime yakıştıramıyorum oraya o bayrağı astım diye.
milyoncubaba link' Alıntı:onlarda taksi gibi kokuyor sanki geçen vanilyalısını aldım kullanamadım
Metro market kampanya yapmış 3 tanesi 7 lira alim denim onuda. Orjinal bise bulamadim bi türlü:mucahitduran link' Alıntı:Valla güzel kokuyor hocam ya ilk defa aracıma aldığım bir kokuyu beğendim diyebilirim
mucahitduran link' Alıntı:Geçen Amerikan bayraklı aldım benzinlikten. Güzel kokuyor ama kendime yakıştıramıyorum oraya o bayrağı astım diye.
Cebelli59 link' Alıntı:Bende de var, bagaja astim. Her binen araban super kokuyor diyor.
Hakan'ım cahilliğimi mazur gör, nasıl patlıyor bu koku?ozgun88 link' Alıntı:aslında biraz daha uzun süreli olması için airclim patlatılabilir genellikle vanilya tercih ediliyor çam da tercihe göre olabilir