Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
turbonet' Alıntı:Arkadaşlar belki beni takip eden olduysa bilirsiniz. Aracım park halindeyken şerefsizin biri vurup kaçmıştı. Hemde site içinde. Onun için kamera alacağımı söylemiştim. Aliexpress den aldığım kamera geldi. Kurulumu da yaptırdım. Ön ve arka hareket sensörlü. hareketii algıladığı anda 1080p kayda başlıyor. 1 dakkadan 5 dakkaya kadar video süresini belirleyebiliyorsunuz. süre bittiği anda yeni bir file oluşturuyor. bu şekilde video parçalamakla uğraşmıyorsunuz. araç kapalı durumdayken aküden elektik gelmediği için kendi şarjıyla 1-2 saat dayanabiliyor. Onun içinde 50 bin mah lık taşınabilir şarj cihazı aldım. direk ona bağlayacam. en az 2 hafta getirir diye düşünüyorum. Bu şekilde park halinde de aracıma birşey yapan olursa yakalabileceğim.
Düşünen varsa az çok aklınızdaki soru işaretlerini gidermişimdir inş. Cihazı öğrendikçe paylaşımlar yapacağım.
![]()
azat_usta' Alıntı:turbonet' Alıntı:Arkadaşlar belki beni takip eden olduysa bilirsiniz. Aracım park halindeyken şerefsizin biri vurup kaçmıştı. Hemde site içinde. Onun için kamera alacağımı söylemiştim. Aliexpress den aldığım kamera geldi. Kurulumu da yaptırdım. Ön ve arka hareket sensörlü. hareketii algıladığı anda 1080p kayda başlıyor. 1 dakkadan 5 dakkaya kadar video süresini belirleyebiliyorsunuz. süre bittiği anda yeni bir file oluşturuyor. bu şekilde video parçalamakla uğraşmıyorsunuz. araç kapalı durumdayken aküden elektik gelmediği için kendi şarjıyla 1-2 saat dayanabiliyor. Onun içinde 50 bin mah lık taşınabilir şarj cihazı aldım. direk ona bağlayacam. en az 2 hafta getirir diye düşünüyorum. Bu şekilde park halinde de aracıma birşey yapan olursa yakalabileceğim.
Düşünen varsa az çok aklınızdaki soru işaretlerini gidermişimdir inş. Cihazı öğrendikçe paylaşımlar yapacağım.
![]()
Merhaba hocam aliexpress ürün linkini atarmısınız