Ynt: Araç İçi ve Dışından Gelen Tıkırtılar
Bu seslerin onarımı için garantili araçlardan ücret talep ediliyor mu
Bu seslerin onarımı için garantili araçlardan ücret talep ediliyor mu
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Yukaridaki mesajimdada yazdigim gibi garantiden yapilir. Ucret odemezsiniz.bethesda link' Alıntı:Bu seslerin onarımı için garantili araçlardan ücret talep ediliyor mu
Hocam emniyet kemeri yükseklik ayarını en üstte ya da en altta tutma , biraz ortala ayarını. Benim aracımda da vardı oradan gelen ses, ayarını biraz yukarı kaldırınca ses kayboldu. Bir dene istersen belki ses kaybolur. Diğer sesler için servise gidin bence ama servisler pek ilgili değil muhtemelen hallettik diyecekler ama sesler devam edecek. Bulunduğunuz yerdeki yollar nasıl?bethesda link' Alıntı:Kardeşim şu videoyu paylaşsanda bi görsek araç sürerken konfor önemlidir sonuçta verdiğin paranın karşılığı olacak. Ama bu astra beni paranoyak yaptı. Sol ön camdan ya da sol ön emniyet kemerinin yükseklik ayarının olduğu yerden sanki içinde taş varmış gibi ses geliyor en küçük sarsıntıda. Ayrıca torpido ya da ön kobsol civarı bir tıkırtı daha var net çözemedim. Ve son olarak yeni başlayan sol ön emniyet kemerinin dişi tarafında el freninin Oradaki yuvasından bir tıkırtı sesi geliyor. Vallahi delirecem sinir olmaya başladım arabaya. Abi araç daha 2000 km bile değil ama tıkır tıkır sesler deli ediyor. Allahını seven defansa gelsin diyorum beyler bi yardım bi çözüm bana. Servise gitsem çözerler mi?
Yol konusu şöyle Ben şu an görev gereği mardindeyim, ama ailem samsunda yaşıyor Sivas benim araçta seslerin başlama ve bitiş noktası; buradan memlekete giderken sivasta araçtaki bütün sesler kesiliyor, dönüşte ise sivası geçince sesler yavaştan duyulmaya başlıyor ( Güzergahım: Mardin-Diyarbakır-Elazığ- Malatya- Sivas - Tokat- Amasya- Samsun )bethesda link' Alıntı:Şehir içi yollar işte ufak tefek bozukluk var tabi. Emniyet kemeri ayarı en yukarıda. Oradan geldiğini varsayarak o ayarla oynamıştım ama devam ediyordu sanki. Tekrar deneyeyim.