Araç Kamerası

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan MeRt2
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Ynt: Araç Kamerası

Evet ürün bu gün elime geçti.  :)

Sağ olsun arkadaş döner dönmez soluğu yanımda aldı, benim kamerayı da bana getirdi.  :)

Daha deneme fırsatım olmadı, çünkü kutudan çıkardığımda şarjı sıfırdı.

Tek söyleyebileceğim tahminimden çok daha küçük boyutta. tam olarak uzunluğu 10 cm, genişliği 6 cm  :) (cam sabitleyicisi hariç)

Akşam bir inceleme yapıp, yeni bir başlıkta ürünün özelliklerini ve tanıtımını sizinle paylaşırım.

Unutmadan maliyetininde 40 TL olduğunu belirteyim.  greatt

MeRt link' Alıntı:
Evet ürün bu gün elime geçti.  :)

Sağ olsun arkadaş döner dönmez soluğu yanımda aldı, benim kamerayı da bana getirdi.  :)

Daha deneme fırsatım olmadı, çünkü kutudan çıkardığımda şarjı sıfırdı.

Tek söyleyebileceğim tahminimden çok daha küçük boyutta. tam olarak uzunluğu 10 cm, genişliği 6 cm  :) (cam sabitleyicisi hariç)

Akşam bir inceleme yapıp, yeni bir başlıkta ürünün özelliklerini ve tanıtımını sizinle paylaşırım.

Unutmadan maliyetininde 40 TL olduğunu belirteyim.  greatt

Merak ettim şimdi Mert gerçi sen kısa zamanda inceleyip detaylı bir şekilde paylaşırsın zaten :)

Tamkan link' Alıntı:
Merak ettim şimdi Mert gerçi sen kısa zamanda inceleyip detaylı bir şekilde paylaşırsın zaten :)

Abi şuanda bile elimde, orasını burasını kurcalıyorum.  :)

Birazdan kendimi yollara atıp gece video çekimini test edeceğim.  :)

Gece görüşü sayesinde zifiri karanlıkta bile görüntü alabiliyor, tabi ki gündüz çekimi çok daha kaliteli.

Balık gözü denilen bir lens kullanıyor o yüzden geniş açılı çekim yapıyor ama bunun eksi yanı normal video gibi değilde kenarları yuvarlayarak alıyor.  :)

Yarın öğleden sonra detaylı incelemem, fotoğraflar ve örnek teşkil edecek videolar hazır olur. Yeni bir başlıkta yorumlarımla birlikte hepsini paylaşacağım.

MeRt link' Alıntı:
Abi şuanda bile elimde, orasını burasını kurcalıyorum.  :)

Birazdan kendimi yollara atıp gece video çekimini test edeceğim.  :)

Gece görüşü sayesinde zifiri karanlıkta bile görüntü alabiliyor, tabi ki gündüz çekimi çok daha kaliteli.

Balık gözü denilen bir lens kullanıyor o yüzden geniş açılı çekim yapıyor ama bunun eksi yanı normal video gibi değilde kenarları yuvarlayarak alıyor.  :)

Yarın öğleden sonra detaylı incelemem, fotoğraflar ve örnek teşkil edecek videolar hazır olur. Yeni bir başlıkta yorumlarımla birlikte hepsini paylaşacağım.

Valla süpermiş imkanım olursa bende bir tane edinmek isterim ayrıca incelemeyi merakla bekliyorum.

Tamkan link' Alıntı:
Valla süpermiş imkanım olursa bende bir tane edinmek isterim ayrıca incelemeyi merakla bekliyorum.

Arkadaşım 1-2 ayda bir Kıbrıs'a gidiyor Tolga abi.

Eğer beğenirsen Kıbrıs'tan sanada bir tane mutlaka aldırırım abi.  :)

MeRt link' Alıntı:
Arkadaşım 1-2 ayda bir Kıbrıs'a gidiyor Tolga abi.

Eğer beğenirsen Kıbrıs'tan sanada bir tane mutlaka aldırırım abi.  :)

Valla hayır demem Mert, bana öyle geliyorki bu iş toplu siparişe kadar gider :)

Tamkan link' Alıntı:
Valla hayır demem Mert, bana öyle geliyorki bu iş toplu siparişe kadar gider :)

Ben yarın inceleme başlığını açtıktan sonra beğenenler olursa elimden geldiğince çok kişiye getirtmeye çalışırım Tolga abi.  :)

Bekliyoruz.

bravoo

Geri