araç kaplama (carbon fiber, ahşap görünüm)

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan eyanc
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
ya sahibinden com da buldumda fiyatı biraz fazla gibi geldi.birde boyutu küçük gibi geldi ama her gördüğüm reklamcıya giriyorum bulunca haber vericem

yanlız site kapnmış galiba açılmıyor :)

Ya ben bu arkadaşla görüştüm ben mesela aynaları kaplatıcam ama yeri çok uzakta göze alıpta gidemiyorum büyük bakkal köy deiye biyere bilenlervarsa gidelim çok uzak aynaları düüşnüyorum 150 ytl gibi bir rakkam istedi benden aynı zamanda motor kapağı içinde 150 istemişti bende ona sitedeki uygulamaların çok açık renkete olduğunu söylediğimde ise onu sizin isteğiniz doğrulyusunda ayarlaya biliyoruz demişti renginin bile değiştirebiliyolarmış kırmızı sarı gibi falan bnm istedğim gerçek karbon renginde bi uygulama resmi göndermişti göstereyim sizede.

Son düzenleme:
ya bu kaputu da kaplıyorlar! carbon görünümünde veya siyah daha doğrusu ben kaplıyorlar diye biliyorum! o boyamıdır yoksa böyle bir işlem varmı?
varsa kaça mal oluyor bilen biri varmı?

www.aress-tr.com bura ile irtibata geçersen yardımcı olurlar.

ben metresini 80 tl ye alıyorum uygulamasıda ısıtıcı lazım fön makinası ile olmuyo çok esnek bi folyo istediğin şekle sokabiliyosun ben resimleri koyacagımda resim eklemeyi bilmiyorum :D

Geri