Araç muayenesinde Stepnesiz araç???

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan sas_sas
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Geçen hafta arkadaşımla TÜV'e gittik. Arkadaşımın arabasında simit LPG tüpü olduğu için stepnesi bagajda duruyordu. Stepne sabitlenmediği için hafif kusurlu olarak geçti.
Merak etmeyin arkadaşlar stepne sabit olsa bile hafif kusurlu geçiyor. Geçen hafta bende muayeneye gittim .stepneyi koltuğun arka kısmına sabitledim 'stepne orjinal yerinde değil ' diye hafif kusur çıkardılar.

Merak etmeyin arkadaşlar stepne sabit olsa bile hafif kusurlu geçiyor. Geçen hafta bende muayeneye gittim .stepneyi koltuğun arka kısmına sabitledim 'stepne orjinal yerinde değil ' diye hafif kusur çıkardılar.

TÜV işte, kafaya koydu mu mutlaka araçlarımızda bir kusur buluyor. 1963 model bir aracım var, iki sene evvelki muayenede klasik olan (far ayarı ve motor - şanzuman yağ kaçağı) hafif kusurlara ilaveten aracın altında korozyon izleri mevcuttur notunu düşmüşler. Geçen hafta tekrar muayeneye gittim, bu sefer de klasik dediğimiz kusurlara ilaveten lastiklerin dış yüzünde kılcal çatlaklar mevcuttur demişler. İyi de ben aracımın altına herhangi bir koruma işlemi yaptırmadığım halde nasıl oluyor da iki sene zarfında daha da artması gereken korozyon kendi kendine düzeliyor :maden:

Geri