araç ne ile yıkanmalı

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan dnanor
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
hımmm.sanırım pek eğlenceli geldi ya.baksanıza herkes gülmekten kırılacak.:)
ama iyi oldu be.arasıra insan eğlenmek istiyor.
fakat konuyu açarken ciddiydim ben ya....:) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :)

Bence sen ciddi ciddi oto şampuanı al, normal şampuanlar reklamlarda söylendiği gibi dermatolojik testler ve kilinik araştırmalar sonucu üretiliyor ama sonuçta saç derisi için üretiliyor 3 mm kaporta saçı için değil :) arabanda boya bozulması/kabarması yada korozyon oluşursa Loreal laboratuvarları yada Elidor klinikleri bununla pek ilgilenmeyecektir

ben aşırı yağmur yağdığı bigün indim aşağı çektim arabayı ortaya aldım elime bezleri ben siliyom yağmur ıslatıyo.en sonunda yağmur pes etti gıcır gıcır oldu araba cilalı yıkama gibi oldu herkese tavsiye ederim ama çok terletici bir operasyondu :)

saç şampuanıyla yıkadıktan sonra iyice durulamak gerekir araba şampuanı ile saç şampuanı arasında ph değeri farkı vardır o yüzden boyaya zarar verebilir. böyle bir ihtimal için riske girmeye değmez...

ben aşırı yağmur yağdığı bigün indim aşağı çektim arabayı ortaya aldım elime bezleri ben siliyom yağmur ıslatıyo.en sonunda yağmur pes etti gıcır gıcır oldu araba cilalı yıkama gibi oldu herkese tavsiye ederim ama çok terletici bir operasyondu :)
Bunu birde kar yağarken veya kesildikten sonra dene .
şimdi gıcır,gıcır yaptığın o zaman cıncık gibi olsun.
Bu doğaçlamadan gelenler ne kadar güzel.:kop: :kop: :kop: :good: :alkis:

saç şampuanıyla yıkadıktan sonra iyice durulamak gerekir araba şampuanı ile saç şampuanı arasında ph değeri farkı vardır o yüzden boyaya zarar verebilir. böyle bir ihtimal için riske girmeye değmez...
bak bunu hiç düşünmemiştim ya.haklısıntecrübee burada meydana çıkıyor işte

abi ahenkle dans ederse araba napçaz? :eek:

abi bence gidip büyük marketlerden cilalı oto şampuanı al ve aracını onunla yıka çok daha sağlıklı olacaktır.

ben bi gece önceden detercana bas ertesi gün çitile bak bakalım nasıl görünüyo:D:D:D:D:p

Geri