benim tercihim 3 araç içinden laguna olurdu. 2.0 ları oldukça hoşuma gidiyor. temizini bulursanız kaçırmayın derim. bu arada seçenekler de Alman olmasına rağmen ilk defa başka araçtan yana tercihimi kullandım sanırım şaşırdım =))
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Ben aslında renault olunca bir duraklıyorum geri vitese takıyorum nedense eski Renault'lar yenileri kadar kalitesiz plastik değil fakat yinede Renault'lar sorun yaşatır başına iş açabilir işçilik olarak çok geride Fransız kardeşler Citroen hariç çok ileride gidiyorlar çünkü. Ben sizin yerinizde olsam 1- Mondeo 2-Vectra 3-Laguna şeklinde bakardım bu modellere şunuda unutmamak gerek ne kadar yüksek kilometre o kadar güvenilir motor çünkü o yaşta hiçbir araba 200.000 kilometreden çok aşağıda değildir düşükler hep düşürülmüştür yani gerçekten temiz olanlarda 3-4 bin lira fazla fiyatta oluyor anlaşılıyor zaten. Bu yaştaki araçlarda kilometre en son bakılır zaten kaporta, boya iç dış görünüm vs vs bakılır hali düzgünse motor ve kilometre en son bakılır
GT-I9300 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Peki su ilan numarasindaki arac hakkinda ne dusunursunuz? Birde bu aracin vergisi ne olur acaba?
141890105
1.6 rxt makyajlı kasa laguna ben bile almayı düşünüyorum. lacivert olacak çok yakışıyor