temız kullanılmıs bır 3.20 al 10 sene arkaana bıle bakma ama ımkan varsa duz vıtes tercıh edın bmw de alıcagınız keyfı bu kategorıdekı hıcbır aractada alamazsınız laguna falan hıkaye .. volvo s40 ta tercıh edılebılır ıkıncı planda
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
LAgunayı niye elediniz eğer 1.9 yada 2.0 dizelini alıcaksanız ve privellige paketse o araba ağzına kadar dolu bir araç yok yok arabada lüksü konforu da gayet iyi başarılı bir araba.. benim bildiğim o arabada keyless sistemi yani arabaya yaklaşdığınız an kapıları açılıyor uzaklaşdığınızda kendi kendine kapanıyor koltuklar elektrikli ısıtmalı epey dolu bir araç aklıma gelmeyen onalrca özelliği var mesela otomatik el freni var yokuşda stop et arabayı araba el frenini kendi çekiyor yani o tip bir sistemi var.. çok başarılı bir araç bence..
bmw ye gelince sizin tahmin ettiğim yaşlarda alıcaksanız km leri çok yüksek olucakdır ben km yüksek bmw yi tavsiye etmem mercedes olsa ederim ama bmw yi tavsiye etmem eski bmw lerin mekanik sorunları malum..
alfa benim aşık olduğum bir marka bu neden alınır sırf fiyattan alınır şu anda 2.0 selespeed ki bence alınabilciek tek alfa odur hem ağzına kadar doludur hemde f1 şanzıman vardır direksiyondan vites değiştirme falan.. araba çok güzel fişek gibi çok seri fiyatıda çok düşük en son ben bakdığımda 13 bin tl lere kadar düşmüşdü yani temiz bir tane alsanız belki cebinizde paranız bile artar.. ama onunda malum bir satış sıkıntısı var gerçi o sıkıntı alırkende bir avantaj 156 gibi bir arabanın prim yapan akranları bugün gene 20-30 bin tl arasıdır..
volvo 1.6d dizelse güzel araba alınabilinir donanımıda prime ların ehh işde ne fazla ne az pek bir şey yok yağmu rsensörü far sensörü o kadar.. benzinlisini zaten almanın mantığı yok bence..
vectra ya gelince oda güzel bir tercih ben şahsen tavsiye ederim kendi aracımdan gayet memnunum donanımı konforuda gayet yeterli başarılı bir araç..