araç siparişini nasıl iptal edebilirim

adnan___sayan

Kayıtlı Kullanıcı
Bilgi Girilmemiş
skoda yeti model araç için kapora verdim kimlik fotokopisi ve imza attım kapora 400 tl başka para vermedim 1 gün sonra aracın bagajı dar diye siparişimi iptal edin dedim satıcıda buraya gelip imza atmalısınız dedi 200km mesafe iptalin başka yolu yokmu

servisin insiyatifini bilemicem imzaladıgınız dosyanın içerigini tam okumadan net birşey söylemekte yanlıs olur ancak bu tarz firmalar tüm yasal hakları en iyi sekilde arastırarak o sekılde sözleşme hazırlıyorlar yanı buyuk ıhtımalle gitmekten baska bır secenegınız yok gıbı kimlik fotokopisi hiç bir hak idda etmez ancak attıgınız acık ımzanız war o sorun olusturur:( bence 200km demeyin ve gidin hukuksal olarak en garatisi budur.

çok teşekkür ediyorum . gitmekten başka çare yok gibi

yani yoktur demeyelim belki wardır ancak imzaladıgınız metnin içerigini bilmedigim için hukuksal bir sey söylemek çok çok zor hatta imkansız ama siz gidin iptal işlemini yapın sipariş için verdiğiniz belgeyide geri alın yırtın ve sonsuza dek kafanız rahat olsun burası türkiye çünki neler neler geliyor insaların basına bu durumlarda boş verci davranmak çok tehlikeli olabiliyor bazen şimdiden yeni aracınız içinde hayırlı olsun

belgede aynen şu şekilde yazıyor.1 aracın teslimat tarihindeki fiyatı geçerli olup .teslimat tarihine kadar oluşabilecek her türlü vergi artışı fiyatlara aynen yansıtılır.2aracın satışı tüm bedelin alıcı tarafından satıcı firmaya ödenmesi ile kesinlik kazanır .3 satıcı elinde olmayan nedenlerden dolayı aracın teslim tarihinde değişiklik yapabilir.yukarıdaki belirtilen aracı satış ve ödeme koşullarını kabul ederek sipariş ediyorum

belgede aynen şu şekilde yazıyor.1 aracın teslimat tarihindeki fiyatı geçerli olup .teslimat tarihine kadar oluşabilecek her türlü vergi artışı fiyatlara aynen yansıtılır.2aracın satışı tüm bedelin alıcı tarafından satıcı firmaya ödenmesi ile kesinlik kazanır .3 satıcı elinde olmayan nedenlerden dolayı aracın teslim tarihinde değişiklik yapabilir.yukarıdaki belirtilen aracı satış ve ödeme koşullarını kabul ederek sipariş ediyorum

bulunduğunuz yerde başka bir firmadan çözüm nasıl olur bilgi alabilirsiniz en azından bayilerin başına bu tip olaylar gelmiştir olan kaparoya olur

Son düzenleme:
aracı kesin alma konusunda net bir beyanınız yok ancak alım satım sözleşmelerinde örtülü icap denilen bir durum war bunun içinde olabilir basit birşeymiş arayın adamları iptal formunu size ppt ile yollasınlar okuyun imzalayın sizde onlara yollayın ve konu kapansın 500 km içinde 24 saatmıs ppt kargoda onuda öğrendim 4 tl ücreti toplamda 8 tl ye bitiyor bu yolu bir deneyin eger bayi kabul ederse ki ederler

sağolsun bayiye bugün gittim hemen iptal etti kaparoyu iade etti ne kibar efendi bayimiş anladımki bizi opelden başkası kesmez. opele devam

sorunun çözüldüğüne sevindimm

sağolsun bayiye bugün gittim hemen iptal etti kaparoyu iade etti ne kibar efendi bayimiş
Helal olsun o bayiye...
Buradan yazında bizde öğrenelim belki yolumuz düşer tebrik ederiz adam daha da mutlu olur..;)

Geri