araç siparişini nasıl iptal edebilirim

helal olsun böyle bayilerde varmış..

Arkadaşlar hangi bayi olursa olsun eğer siparişi iptal eder ya da aracı almaktan vazgeçerseniz kaporayı vermek zorunda. gidin istediğiniz bi bayiye sorun aynısını söyleyeceklerdir.

kaporanın özelliği zaten kişinin vazgeçmesine engel olmak.. geri verecekse ne anlamı var kaporanın..

normal alışverişlerde öyle tabi fkat araç kapora işlemi böyle. arkadaşa neziroğlundan i20 aldık, kapora "50 tl" verdik, şakayla karışık yanarsa içimiz acımaz belki vazgeçeriz dedik satış sorumlusu vazgeçerseniz kapora iade edilir, geri vermek zorundayız nereye gidersen böyle kapora ger verilir dedi. zaten haftada bir uğruyorduk baya samimi olduk bana da i30 satmaya çalıştı ama kandıramadı vazgeçer miyim ben "ASTRA"mdan. adı yeter :)

erz. skoda bayii. evliya gibi adamlar . allah işlerini rast getirsin

skoda araç fikride opel bayii yüzünden oldu opelin 111 yıla özel 1.6 hb komfor paketli yıl sonu fiyatı 33500 idi araç almaya gittik araç yok dediler . nezaman gelir dedik ocak ayında fiyat garantisi veremiyoruz dedi ocakta gittim aynı araç 35500 peşin ne olur 35250 ne anladık bu işten. en iyisi kampanya çıkana kadar beklemek

kampanya yapıyorlar ortada araç yok. araç geliyor kampanya yok. kasıtlımı yapıyorlar anlamış değilim .

Geri