Araya bayram girdi ve araç arayıÖ¾ımız yavaÖ¾lamıÖ¾tı. Bu arada birçok araç inceledim ama milletin 15-20 yaÖ¾ındaki aracı altın arkadaÖ¾lar. Bizimkiler teneke. Önanın bazen burada Astra ilanları verildiÖ°inde fiyat yüksek diyoruz ve eleÖ¾tiriyoruz ama Vallahi fazlası bile müstehak bazı insanlara. Önsan utanır satılık yazmaya, ne arabalar var ya, rezalet. Piyasası 10.000 TL olan 2004 Daica Solenza'ya bile 13.500 yazmıÖ¾ ve iÖ¾ine gelirse diyor.
Öimdi bu adam araç satınca 2. el araç alacaksa bu adamdan Astra için istenen, bizim fazla bulduÖ°umuz her kuruÖ¾ haktır. 2012 Astra J 19000'de aracım aracım var Vallahi Ö¾uan satsam 52-53 yazarım. Müstehak bu millete.. BoÖ¾verin siz gerisini...
Bu arada bugün bunu buldum ve sahibiyle konuÖ¾tum, nasipse yarın gidip canlı canlı incelemeyi planlıyorum.
17'ye bırakırım dedi ve elbette daha da düÖ¾ebilir. Orijinal, boya deÖ°iÖ¾en yok. Ne dersiniz bu araca?
http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-renault-hicbir-masraf-gerektirmeyen-renault-clio-141579625/detay