araç yağ lambası (sarı ışık)

selim abi noktayı koydun yine bilgilerin için çok teşekkür ederim bugün yetkili servise gösterdim sensör yerinden çıkmış yerine oturtu sorun çözüldü önceki usta yağdan dedi sensöre baktı sıkıntı yok dedi yine yanlış usta mahvetti yine beni :d (ama bundan sonra yetkili servise gideceğim buna kanaat getirdim artık 10 tl fazla olsun sağlam olsun güvenli olsun.)
geçmiş olsun Hüseyin kardeşim..yani sarı ikaz ışığı felan dedin ama o işaret kırmızı alarm idi oda yağ pompası yada basınç müşürü idi. geçmiş olsun

geçmiş olsun Hüseyin kardeşim..yani sarı ikaz ışığı felan dedin ama o işaret kırmızı alarm idi oda yağ pompası yada basınç müşürü idi. geçmiş olsun

O ışık yandı, stop ettim çekici ile 80km servise çektirdim!!! Ve pompa arızalı çıktı. Çok şanslıymışsınız. İyi cesaret valla.

O ışık yandı, stop ettim çekici ile 80km servise çektirdim!!! Ve pompa arızalı çıktı. Çok şanslıymışsınız. İyi cesaret valla.
valla araba nın hertarafını yaptırınca aracıma güveniyorum artık silindir kapağı termostat mazot pompası devirdaim kayışlar araba sıfır gibi olacak az daha arıza verirse :D

Geri