pasta ne kadar boyayı inceltsede belli periyotlarda yapmak gerekli, tabi sonrasında cila yapmak şartıyla..
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Experience' Alıntı:ikisi bir olanlarını görmedim ama benzeri şeyler ima edilerek satılan ürünler var tabiiki,onları da önermem şahsen.İşlem olarak düşündüğünüzde 1 şeyin iki işlemi yapması zor gibi.En iyisi ayrı ayrı alıp uygulamak yine de
1-Bu pastayı araca süngerle mi uyguluyosun ?cemdigital2003' Alıntı:boya koruma bence para tuzağı ben büyük marketlerde kolayca bulunan içeriğinde waxh maddesi bulunan ince cizik giderici pasta cila alıyorum(11 ytl) 3 ayda bir uyguluyorum 1 yıl gidiyor tek kutu valla arabayı yıkadığımda uzerinde su durmuyor yeni boyadan çıkmış gibi herzaman parlıyor motorada hani göğüs parlatıcı diye satılan güzel kokulu spreyler varya tanesi (1.5 ytl)civarında ondan 2 tane alıyorum motoru sabunlu suyla yıkayıp kuruduktan sonra özellikle elektrik aksamı bakalit kısımları hava flitre kutusu sileceklerin olduğu bölge ve aküye sıkıyorum hatta kapılardaki bakalit kuşaklara tamponların üst siyah kısımlarına harika oluyor biliyorsunuz o spreyler slicon içeriyor hem parlatıyor hem mat renkli motor ısısından yıpranmış yerler göz alıcı oluyor hemde slicon sayesinde hava su nem rutubet vız geliyor tavsiye ederim deneyin hak vereceksiniz yalnız bu spreyleri göğüste kullanmayın sertleştiriyor şimdiden kolay gelsin kışa giriyoruz yamurlar başladı tam zamanı kolay gele dostlar:good: