aracı sipariş ettim yardım lütfen

oguz_adana

Kayıtlı Kullanıcı
Bilgi Girilmemiş
arkadaslar ben bugün 2008 honda civic elegance sipariş ettim beyaz renkli fakat aklım hala astrada sizce astramı civic mi?

ASTRA 2007 MODEL= 33.500
HONDA CIVIC 2008 = 39.000

we honda için hiç masraf çıkarmıyor yakıtı iyi diyorlar çok acil yardım lütfen :(

civic sedan mıdır ?

zira fanatik opelci olmama rağmen civic hb alırdım... o ucubet yapısına rağmen..

bende opelci olmama rağmen CİVİC derim...

başka bi araba olsaydı yine astra derdim ama Civic olduğu için kesinlikle astra diyorum dün bi otohaber dergisi aldım onun içinde Euroncap testlerine girmiş Civic vardı ve araba gerekli güvenliği sağlayamamış önden çarpışma testlerinde ön konsolun plastiği sürücünün bacaklarına filan zarar vermiş dergiyi alıp sende inceleyebilirsin ama Civic i alıpta ondan sonra trafikte gördüğün astralara bakıp iç geçirme sonra ayrıca Civic in tasarımı bence hiç hoş değil arabanın köşelerini otuturamamışlar Honda Accord a benzetmeye çalışmışlar ama alakası dahi yok ama ben accord alıcam dersen akan sular durur accord 10 numara

hangi dergi bu?

birde allah o testteki duruma hiç birimizi getirmesin ama benim için şuan yakıt we serwislerdeki bakım tutarı çok önemli?

Güle güle kullanın! sonbaharda bende bir elegance almayı düşünüyorum.masrafszlık ve yakıt konusunda haklısın. 2002 den beri civic kullanıyorum periyodik bakım dışında servise daha hiç uğramadım.YAkıt konusunda çok az yakıyor.sizi hiç üzmez.

30 Temmuz - 5 Ağustos 2007/sayı:31
Otohaber dergisi

inş. öledir çok teşekür ederim..

astra

Geri