Siz o soğukta bir takip edin ilk mars da borulara bakın
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Sabah çalıştırdığımda dediğiniz gibi baktım çıkış borusuna soğuktu boru ve farklı bi değişik durumla karşılaşmadımSiz o soğukta bir takip edin ilk mars da borulara bakın
Rolanti düştükten sonra baktım yani 2 dk geçmiştiÖyle hemen değil 2 3 dakika bekleyip bakın yani motor suyu biraz çevirsin biraz ısınsın
Bugün hava -24 derece idi sabah arabayı yaklaşık 5 Dk çalıştırdıktan sonra hareket ettim normal devirde hızımı 50 60 lara kadar çıkarıp 4km yol gittim arac hareret göstergesi tam 90 ın üstünde idi ve araç fan açmıştı stop ettim durduTermostat sağlamsa bir tane termostat gövdesinde bir adet ise radyatör üzerinde ısı müşürü var onlara bir bakın isterseniz hem uygun yollu hemde çözüm olabilir hararet yapıp duran astra j lerde termostat ve pompa değişiyor sonuç alınamıyor aslında sebep bunlardı değişince düzeldi veyahut motor ısınmıyor düzgün
Bu durumu dün yapmadıBugün hava -24 derece idi sabah arabayı yaklaşık 5 Dk çalıştırdıktan sonra hareket ettim normal devirde hızımı 50 60 lara kadar çıkarıp 4km yol gittim arac hareret göstergesi tam 90 ın üstünde idi ve araç fan açmıştı stop ettim durdu
Ve bu sorunla karşılaşmaya başlamadan 2hafta önce servis araca motor koruma adı altında fabrikanın verdiği ismine de segman güncelleme dedikleri yazılımı attılar bu güncelleme bi etki etmişmidir acaba
ben de şaşırdım açıkçası çünkü dün böyle bi sorunla karşılaşmadım sadece -20 lerde böyle oluyorOlabilir -24 de fan açıyor tuhaf