aracım bilgisayara bağlanmıyor yardım! 96 astra f

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan burak10
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

burak10

Kayıtlı Kullanıcı
Bilgi Girilmemiş
Siteyi ziyaret et
Aracımı hem yetkili servise hemde özel servise götürdüm. aracımı makineye bağlayamıyorlar. soketi bağladıklarında beyinle iletişim kurulmuyor. sebebi ne olabilir? yetkili servis beyin arızalı dedi çıktı işin içinden... aracımın alternatör yanmıştı. 1kaç ampül patlamıştı servisin demesine beyinide bozmuş. böyle birşey mümkünmü? araç 96 astra f :( şu an panelde arıza lamba falan yanmıyor(kontağı açınca yanıyor ampüller değişmişti) ama ilerde bir sorun olursa arıza lambası yanacak ama bilgisayara bağlanmayacak? ne yapmam gerekir?

kafam bozuldu tekrar konu açmıştım fren pedalım çok sert diye, onu yaptırmaya gittim ama yaptırmadan geri döndüm...

tech 1 bağlanıyor olabilir denedilermi

ben yol bilgisayarı ekranını değiştirdim bağlanılmamıştı,akü kutup başlıklarını çıkardım 15 dakika bekledim tekrar bağladım bağlandı denemkte fayda var bence

tech 1 bağlanıyor olabilir denedilermi
ellerindeki makine ne olduğunu bilmiyorum, ama siyah 50cm uzunluğunda bir aletti. tahmin ediyorum ellerinde olsa denerlerdi. olmuyor dediler. akü kutup başlığı işini denerim ama zannetmiyorum olsun...

denemekte fayda var,step arkadaşım aracın eski olduğu için tech 1 olması lazım demiş doğrudur,normalde yeni nesil araçlara tech 2 bağlanıyor oda el freni körüğünün altında

denemekte fayda var,step arkadaşım aracın eski olduğu için tech 1 olması lazım demiş doğrudur,normalde yeni nesil araçlara tech 2 bağlanıyor oda el freni körüğünün altında
tech kaç olduğunu bilmiyorum, herzaman taktıkları yer direksiyonun sol alt tarafı ve hatırlıyorum aynı aleti bağlamışlardı daha önce. yani alternatör yanmadan bağladığı aleti şimdi bağlayamıyorlar.veri iletişimi sıfır. sadece teyple ilgili 1-2 şey çalışıyor demişlerdi heralde... alternatörün arıza vermesiyle makinenin bağlanması arasında bağlantı olabilirmi? servise göre çözüm yeni beyin!

soketlerde bazen korozyon oluşabiliyor.sıvı bi madde sürüp temizlenmesini sağlıyolardı.denedilermi böyle bişey?

sizin araca tech1 oluyordur

Geri