aracım bilgisayara bağlanmıyor yardım! 96 astra f

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan burak10
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
tech2 de oluyo da motor yazılımı mı yok tech2 lerde nedir bende bilmiyorum...

96 yılı tam geçiş yılı, benim arabada da soket TECH2 ye oluyor ama C20XE yazılımı yok onda sanırım, ECOTECH lerin yazılımı var:(

desenize artık bağlantı yapamayacağım? korozyon için bugün bakacağım ama sorun bu değil bence... :(

Geçmiş olsun arkadaşım benimde aynı sorunum vardı benim aracımda 96 astra f tech2 baglanmıyor bizim araçlara radyo ile hiç alakası yok ben opel genel md lüğü ile görüştüm tech2 degil tech1 dediler vede teyp ile alakası yok bosch kts cihazını deneyin o oluyor dendi ve denedim oldu tech1 bulursam onuda deniyecem. Ben beyni yerinden çıkarttım ve socket ile beyne giden kabloları tek tek ölçtüm hiç bir iletişim sorunu yok sen istersen birde ölçmeyi dene. Eger hepsi yanıt verirse bosch kts yi dene.

Geçmiş olsun arkadaşım benimde aynı sorunum vardı benim aracımda 96 astra f tech2 baglanmıyor bizim araçlara radyo ile hiç alakası yok ben opel genel md lüğü ile görüştüm tech2 degil tech1 dediler vede teyp ile alakası yok bosch kts cihazını deneyin o oluyor dendi ve denedim oldu tech1 bulursam onuda deniyecem. Ben beyni yerinden çıkarttım ve socket ile beyne giden kabloları tek tek ölçtüm hiç bir iletişim sorunu yok sen istersen birde ölçmeyi dene. Eger hepsi yanıt verirse bosch kts yi dene.
çok teşekkür ederim dostum, başka özel servislere bakayım bu aletten varmı diye. eskiden bağlanıp şimdi bağlanmaması ilginç. tech1 yada tech2 nin bütün yaptıklarını yapıyormu bu alet?

sokete kola felan dökülmüştür wd-40 püskürt:Dbende araba alırken girmiyodu 2 saaat ugraştık 3 tane ekspere götrüdük en son bi ustanın aklına geldi.ayrıca sokette degişmiyomuş:S

Son düzenleme:
sokete kola felan dökülmüştür wd-40 püskürt:Dbende araba alırken girmiyodu 2 saaat ugraştık 3 tane ekspere götrüdük en son bi ustanın aklına geldi.ayrıca sokette degişmiyomuş:S
dostum wd40 deneyeceğim, ama oraya kola dökülmesi imkansız:D

hort diyelim... araç çok yakıyor ve hala bağlantı kuramıyoruz. şu an söküldü. bana beyne giden kabloların bağlantı şeması lazım varmı elinde olan?

Genelde bu tür bağlanılamama sorunları ya uyumsuz cihaz yüzünden oluyor yada obd soketinden ecu ya giden kablolamalarda sorun olduğundan oluyor.Mesela bir arkadaşımın obd bağlantı kablolarını fare kemirmişti akla karayı seçmişti sorunu bulana kadar.

Geri