Aracim Çalindi arkadaŞlar

polise başvurmuşsundur muhtemelen. tanıdığın varsa civardaki mobesselerin kayıtlı görüntülerini tarattırsaydınız... Allah yardımcın olsun tez zamanda kavuşursun inşallah...:sorry:

Geçmiş olsun hocam...

polise başvurmuşsundur muhtemelen. Tanıdığın varsa civardaki mobesselerin kayıtlı görüntülerini tarattırsaydınız... Allah yardımcın olsun tez zamanda kavuşursun inşallah...:sorry:

hepİnİze ayri ayri teŞekkÜr ederİm aninda baŞvurdum araÇ keÇİÖrenden diŞari Çikmadi hala keÇİÖren İÇerİsİnde olduĞunu dÜŞÜnÜyoruz

Sonay geçmiş olsun. Son mesajına istinaden yazıyorum da bu araç K.ören'den mi çalındı?

geçmiş olsun,nasıl çalındı bende merak ve şaşkınlık çindeyim :S Araç keçiörende diye düşünüyosunuz mobese kayıtlarından mı ? sağdan soldan duyduklarımla değil gördüklerimle söylüyorum genelde çalınan araç yenidoğandan cıkıyor.Yazın her gün geçtiği yerdir yenidoğan ve kahvenlerin önünde bmw ler mi ararsın mercedesler mi audilermi :(

Keçiören civarından çıkmadığına eminseniz esertepe taraflarını didiklemekte fayda var.
Aynı olayı çok yıllar önce ben yaşadım.Şanslıyım ki bulunmuştu araç.Bence senin aracı biraz zevkine binmek için çalmıştır velet.Satış yada parçalama olayı çıkacağını sanmam.Yakalanana kadar binecektir.Ama aracını olduğu görüntüsünde arama , jantları değişmiş , camları filmlenmiş , plaka değişmiş. haliyle geziyordur biryerlerde.Lise civarları , eğlence mekanları gibi ortam civarlarına da bakınmakta fayda var.Ankara içi dolaştığım çok olur bazı gün.Gözüme gri bir GTS kasa ilişirse emin ol takip bile ederim.
Tekrardan geçmiş olsun.Kuru teselli olarak algılama ama emin ol ki helalinden ve sevdiğin aracınsa bir şekilde nasibi yine sana olacaktır.

Buyuk gecmis olsun... insallah en kisa zamanda bulunur
Gozumuz yollarda olur bende keciorende oturuyorum

GT-I9500 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çok geçmiş olsun umarım biran önce aracınıza kavuşursunuz.Allah yardımcınız olur inşallah

Çıkmadı mı bir ses, ekseriyet Keçiören diyor? İyi haberlerini bekliyoruz inşallah.

Geri