İlandaki arabadan şüpelenip forumu ayağa ben kaldırdım kesin sonay abimizin arabasıdır dedim ama o gün telefonum bozulmuştu arayamadığım için gecikmeli olarak bulundu araba. Keşke kontörlü telefondan arasaymışım. Umarım zararınız karşılanır...
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
başına gelmeyen bilemez arkadaşım umudumuzu kaybetmemek gerek o raçta haram para yok alın terim babam al olum bin demedi kimseden destek görmedim
BENİM ARACIM ER YADA GEÇ BULUNACAK BUNA BÜTÜN KALBİMLE İNANIYORUM
İlandaki arabadan şüpelenip forumu ayağa ben kaldırdım kesin sonay abimizin arabasıdır dedim ama o gün telefonum bozulmuştu arayamadığım için gecikmeli olarak bulundu araba. Keşke kontörlü telefondan arasaymışım. Umarım zararınız karşılanır...
harikasın be kardeşim hislerimde yanılmamışımKonuyu ilk mesajınızdan itibaren takip ediyordum ve aracınızın bulunduğunu öğrendiğimde üstte yazan mesajınız aklıma geldi. Umarım sürecin bu safhasından sonra her şey gönlünüze göre olur.. İlana dikkat edip bu platforma taşıyan arkadaşa da teşekkürler..
İŞte aracin gÖrÜntÜlerİ
alacağın değer umarım bu karanlık bekleyişe,arayışa değer...bundan sonrası yargıda herkes paranı fazlası ile alırsın diyor ne olur bende bilmiyorum arkadaşlar düşüncem sonuna kadar gitmek gitti yere kadar gitsin benim başıma geldi başkalarının başına gelmesin inşallah