İŞte aracin gÖrÜntÜlerİ
vay babanızın...
ne yandı içim...
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
İŞte aracin gÖrÜntÜlerİ
http://www.hurriyet.com.tr/ekonomi/26542237.asp
buda benim çalıştığım yerde olan bir olay. dava sonucu şuana kadar alınmış en büyük ceza
sağolun arkadaşlar aracı yarın teslim alacağım ünyeden resimlerini atarım tekrar
---------- Yeni Mesaj eklenme zamanı: 16:10 ---------- Önceki Mesaj zamanı: 16:02 ----------
bu araçları sahipleri yapmış bizim olay daha büyük ceza diye düşünüyorum
Aracı o haliylemi alıcaksınız eğer öyleyse ne türlü bir yol izliyceksiniz. Toplamak çok zor olacağa benziyor. Galiba tekrar ankaraya getiriceksiniz çekiciyle. Çok soru sordum kusura bakmayın sadece bilgi edinmek amacıyla soruyorum
GT-S5830i cihazımdan Tapatalk 2 ile gönderildi
kardeş aracı toplamıcam burada sigorta tahkim kurulunda kaskoya açtığım dava devam ediyor hakemlere aracı göstereceğim rapor çıkarıp mahkemeye sunacağım sonuçta araç benim öz malım hiç bişey yapamassam o haliyle satacağım 9 bin lira şasesisine veriyorlar sadece diğer aksamları ile birlikte 18 20 binlira toplar senin anlayacağın o aracın parçaları çok değerli piyasada parçaları yok o yüzden para ediyor kasko ödemesse aracı bu şekili ile satacağım geri kalanınıda tazminat yoluyla kurtaracağım araç trafikten çekilmedi yani normal çekme belgeli değil
adam olmaz bu araba
çok kotu olmus abi yaa. adamlar bişey demedimi yani bi teklif sunmadılarmı