aracım çekmiyor diyenler ateşleme bobını arızalı diyenler çok yakıyor diyenler okusun

bobin değiştikten sonra gene bilgisayara bağlayıp bakıyorlarmı yoksa tamam diyip gönderiyorlarmı bu nasıl oluyorda garantiye girmiyor yahu peki bu bobin neden böyle hep bozulurmuş onu bozan bişiyden bahsetmiyorlarmı geömiş olsun gerçekten üzücü bir durum paylaşımın için saol
yok arızalı parca değiştikten sonra arabaya arıza kontrolü yapıyorlar.aslına bakılırsa bobın arızanmasının ana sebebi benzin kalitesinden geçiyor benzin kalitesi düşük olunca tam olarak benzini yakmak için kendini zorluyor ve haddinden fazla ısınma gerçekleştiği için arızalanıyor bende sorun biraz farklı parça sağlam ama beyin parçayı arızalı gösterme ihtimali yuksekti onun için parcayı değiştirdikten sonra kontrol etmek gerektiği için beyni mecbur parcayı değiştiriyorduk

benimkide silkeliodu sadece kablosunu değistirdik düzeldi aman nazar değmesin:D

Bobini tech 2 cihazı ölçüyormu yoksa başka yerdemi ölçtürdünüz? yenisini taktırmadan mevcut bobini ölçtürsek bir sorunu olup olmadığını anlayabilirlermi???

demekki bu yazılım güncelleme olayı çok önemli,buradan o anlaşılıyor..

bobin araçta takılı ikin tech 2 ile kontrol ediliyor bobını tek başına kontrol edemiyorlar sanırım yazılım guncelleme bir nevi bilgisayara atılan format gibi birşey demekki

ilker bey aynı problem benim arkadaşımda tigra var ondada mevcut konuyu okudum ama tam olarak anlayamadım sorununuz çözüldümü şu an yani en son delpi markamı aldınız bobini

Bende iki kere degistirdim en son tesadufen lpgci buldu benim aracin lpg elektrigi bpbinden alinmisti onu duzeltti bi sorun yok cok sukur sizde baktirin derim

aynı sorun bendede var arkadaşlar arızalambası yanıyor ve araba3500 deviri geçmiyor rampalarda bayılıyor çekmiyor ankarada bunu yapacak düzgün bi usta tavsiyeniz varmı

Böyle olduğunda ben aracı stop edip bir kaç dakika bekleyip çalıştırdığım da sorun filan kalmıyor. ;)

Arac modeli ne ? Motor kodu ariza kodu vs verirseniz daha detayli bilgi verebiliriz.

HUAWEI G610-U30 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Geri