arkadaşlar bu yakıt konusu çok uzuyor bu araçlar (astra h sedandan bahsediyorum) önce 5000de bir miktar sonra 10000 civarında bir miktar daha düşüyor yakıt olarak ben ankarada trafiğin en yoğun olduğu bölgede yaşıyorum (kızılay çankaya işden eve normalde çok yoğun trafik birde bu aralar metro çalışması alt yapı çalışması kaldırım tretuvar çalışması ortalık aylardır ana baba günü ve çankayanın yukarı ayrancı bölgesinde oturuyorum adı üstünde yukarı
iddaa ediyorum benimki kadar arabası bu şartlarda daha fazla yakacak bir yol yoktur gerisi hikaye...) 8.3-8.5litre arası yakıyorum 8,5desek*4,59=39krş yakıyor bu aracın lpgli olduğunu düşünürsek kesinlikle 30 krşun altında yakar şehir içi emin olabilirsiniz.şehir dışı ise 20krş civarı yada altı
lpg gereksiz diyen arkadşlar bence bidaha düşünsünler.ben şimdilik lpg derdinde değilim benzinin tadını çıkarıyorum özellikle uzunda
.bende ilk aldığımda 11.5 litreleri gördüğümü bilirim az sabredin zaman her şeyin ilacı
bu arada j kasa astralardada aynı motorlar var turbolular hariç yani benzer sonuçları sizde alırsınız