Aracım fırça ile yıkandı :/

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Stskeep
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Ynt: Aracım fırça ile yıkandı :/

Aracımı köpükle yıkamama ve asla fırça sürmememe rağmen mikrofiber bez  aracın bazı yerlerinde yuvarlak yuvarlak aracı kuruladığımız şekilde ince kılcal çizikler oluşturdu malesef  :(

niko22 link' Alıntı:
Aracımı köpükle yıkamama ve asla fırça sürmememe rağmen mikrofiber bez  aracın bazı yerlerinde yuvarlak yuvarlak aracı kuruladığımız şekilde ince kılcal çizikler oluşturdu malesef  :(
ben de mikrofiber kullaniyorum baska nasil bir bez kullanabiliriz?

Kılcal çiziklerden kaçış yok. Allah büyük çiziklerden korusun.

istanbul'da avrupa yakasında tavsiye edebileceğiniz iyi bir sonax bayii'si varmıdır? :)

Boya korumayı odakta yaptıran var mıydı hiç?

fırça  arabayı çizmez, üzerindeki çamurlar ve tozlar fırçayla ovalandığında çizer , süngerle ovalasan bile çizer, o yüzden önce tazlikli suyla çamurları atın sonra fırça vurun.. bravoo

dreamofice link' Alıntı:
ben de mikrofiber kullaniyorum baska nasil bir bez kullanabiliriz?
Merhaba ben kuzu postundan yapılma eldiven kullanıyorum yumuşacık tavsiye ederim ben memnunum...

denizcetin link' Alıntı:
fırça  arabayı çizmez, üzerindeki çamurlar ve tozlar fırçayla ovalandığında çizer , süngerle ovalasan bile çizer, o yüzden önce tazlikli suyla çamurları atın sonra fırça vurun.. bravoo
Kesinlikle yanlış bilgi. Fırça arabayı çizer, hatta en çok fırça çizer. ֜zerinde çamur ve toz varken, tazyikli su ve/veya köpükle ön yıkama yapılmadığında sünger de çizer, eldiven de çizer ama ikisi de fırçanın verdiği zararı vermez. Aman fırçadan uzak durun!

Geri