Aracim gercekten opc mi ?

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan dklycan
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

dklycan

Kayıtlı Kullanıcı
Bilgi Girilmemiş
İyi geceler.
yaklaşık 1.5 ay önce 2006 model astra 1.6 eastronic vites araç aldım. Aracın en büyük özelliği OPC dediler tabi ki ilk başta bilmediğimizden he falan diyip geçtik. yavaş yavaş forumları falan okuduktan sonra anladım tabi ne olduğunu. ruhsata bakayım dedim 75 hp yazıyor . aşırı saçma geldi bana. Aracın OPC body kiti ve jantları var yan kapı şeritlerinin başlangıç yerindede OPC line yazıyor, gel gelelim motorun üzerinde yada göstergelerde opc yazmıyor. acaba araç çakma opc mi yoksa ruhsat tarafındamı bi yanlışlık var.... Ayrıca araçta sport tuşuda var ve performansından ciddi boyutta memnun durumdayım şuan.. 2. vitesde 90 yapıyor falan filan.. ama tabi nasıl ayırt edilir nedir ne değildir bilemedim...
Okuduklarım kadarıyla siz baya bu işin erbabı olmuşsunuz sizce nasıl anlıyabilirim ???

iLK olarak öncelikle kendinizi "Yeni Üye" bölümünde tanıtırsanız daha iyi olur.

Aracınız opc değil. Opc line. Fotoğrafı varsa opc line mı değil mi onu da söyleyebilirim..Aracın en büyük özelliği opc diyen kişi sizi fena kandırmaya çalışmış. Ruhsatta yazan 75 beygir değil kilowatt'dır. 100 beygire tekabül eder.Tekrar bir bakın 75 kW yazar.

Astra opc 240 beygir , 2.0 motordur.Tek kapıdır. (aşağıdaki resimde.. )
Opc line ise , sadece aksesuarlara verilen markadır..Ön tampon altı lip , marşpiyerler,arka tampon çıtası gibi şeyler. Jant da opc line a girmez.Jant ölçünüz nedir?

Dipnot : Herhangi bir aracın gerçek opc oldugunun en büyük göstergesi :
1.Sadece opc serisinde bulunan arden mavisi renk olabilir.
2.Tamponlar her zaman gördüğünüz opellerden farklıdır.Hava girişleri mevcuttur,daha kaslı,daha iridirler,egzoz çıkışları ortadan veya çift taraflıdır. OPC Line yazmaz , sadece mavi gölgeli opc logosu taşırlar. Koltukları yarış koltukları veya deri Recaro markadır. İç konsolda km saatleri beyaz - kırmızı - mavi renklidir, opc yazılı vites topuzları, kapı çıtaları ve paspasları vardır. ... Astra ve Corsa Opc modelleri sadece tek kapı kasadır.

Opel%20Astra%20OPC%202005%20-%201024x768.jpg

Son düzenleme:
adı üstünde opcline yazıyo demişin kapı yanlarında. opcline opc pakettir. aracın opc değildir yani

opc line paketli araciniz ..opc degil.. güle güle kullanin..

Aracınız opc değil. Opc line. Fotoğrafı varsa opc line mı değil mi onu da söyleyebilirim..Aracın en büyük özelliği opc diyen kişi sizi fena kandırmaya çalışmış. Ruhsatta yazan 75 beygir değil kilowatt'dır. 100 beygire tekabül eder.Tekrar bir bakın 75 kW yazar.

Opc line ise , sadece aksesuarlara verilen markadır..Ön tampon altı lip , marşpiyerler,arka tampon çıtası gibi şeyler. Jant da opc line a girmez.Jant ölçünüz nedir?

2.Tamponlar her zaman gördüğünüz opellerden farklıdır.Hava girişleri mevcuttur,daha kaslı,daha iridirler,egzoz çıkışları ortadan veya çift taraflıdır. OPC Line yazmaz , sadece mavi gölgeli opc logosu taşırlar. Koltukları yarış koltukları veya deri Recaro markadır. İç konsolda km saatleri beyaz - kırmızı - mavi renklidir, opc yazılı vites topuzları, kapı çıtaları ve paspasları vardır. ... Astra ve Corsa Opc modelleri sadece tek kapı kasadır.

Gayet güzel açıklamış Emre.

Tamam arkadaşım sert yapmana gerek yok. eywallah açıklamaları okudum sağolun.
adı üstünde opcline yazıyo demişin kapı yanlarında. opcline opc pakettir. aracın opc değildir yani

arkadaş sert çıkmamış yanlış anlamayın doğrusunu söylemiş

Bu açıklamaya ek olarak sport tusundan bahsedeyim. Sport tuşu easytroniclerde standarttır..

Saygılar..

güzel anlatım.

yanda opc yazar neolcak 24 lira sticker:D

Geri