Ynt: Aracım gitmiyor !
bravooyildirim451 link' Alıntı:CC yi rampalarda uygun viteste kullan.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
bravooyildirim451 link' Alıntı:CC yi rampalarda uygun viteste kullan.
lt818 link' Alıntı:bravoo
Anladim ustad,yani su durumda yapilabilecek en iyi sey kisa zamanda servise gorunmektir.ihtimal dahilinde eger ciddi bi ariza varsa daha farkli sonuclar dogurmadan cozulmus olurjanjan link' Alıntı:Hocam her zaman aynı şekilde kullanıyordum bir sıkıntı olmadı. Hani yanlış kullanım olduğunu düşünmüyorum. Ayrıca normal gazlada bu şekilde oldu.
janjan link' Alıntı:Bugün yine aracım aynı sorundan dolayı en kısa zamanda servise gidiniz uyarısı verdi ve baya güç kaybı oldu. Servise bıraktım yapılanlar şöyle ;
-hava giriş kütle sensörü kirliydi temizlendi
-remap sensörü temizlendi. Sorunlar giderildi. Şeklinde bir belge aldım. Daha deneme fırsatım olmadı ama inşallah düzelmiştir. Ayrıca klimadaki silkelenme için bayağı uğraştılar ve mantıklı bir şey söylenebildi "motordan anlık dengesiz güç çekiyor bu sebepten dolayı klimanızdaki 4-5-6. seviyeyi kullanmayın. Bu durumda motora dengesiz şekilde güç binip büyük hasarlar oluşabilir" dendi. Haberiniz olsun
janjan link' Alıntı:"motordan anlık dengesiz güç çekiyor bu sebepten dolayı klimanızdaki 4-5-6. seviyeyi kullanmayın. Bu durumda motora dengesiz şekilde güç binip büyük hasarlar oluşabilir"