Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
teşekkür ederim arkadaşlar.inanın markası ve modeli ne olursa olsun tanıdıklarımın ve sitedeki arkadaşlardan aracları kaza yapınca çok üzülüyorum.kendi aracımmış gibi hissediyorum.çünkü biliyorumki para kolay kazanılmıyor ve yapılan fedakarlıklar aklıma geliyor.Allah kimseye yaşatmasın ya da en kötü kazanız benimki gibi ufak tefek çizikler gibi olsun.
teşekkür ederim arkadaşlar.inanın markası ve modeli ne olursa olsun tanıdıklarımın ve sitedeki arkadaşlardan aracları kaza yapınca çok üzülüyorum.kendi aracımmış gibi hissediyorum.çünkü biliyorumki para kolay kazanılmıyor ve yapılan fedakarlıklar aklıma geliyor.Allah kimseye yaşatmasın ya da en kötü kazanız benimki gibi ufak tefek çizikler gibi olsun.
marketten kalın keçeli siyah bir kalem al ve kendin boyaa boyacıdan bin kat daha iyi olur hem 3 5 milyona halledersin yıkanıncada çıkmıyor 4 ay önce bıyadım hala üzerinden geçmedim kalem duruyor.
kolay gelsin