aracım servisten çıktı,bakın..

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan ezgene
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
züper karizma var maşallah nazar değmesin
nazar.JPG

maşallah maşallah tosun gibi olmuş..

teşekkür ederim arkadaşlar.inanın markası ve modeli ne olursa olsun tanıdıklarımın ve sitedeki arkadaşlardan aracları kaza yapınca çok üzülüyorum.kendi aracımmış gibi hissediyorum.çünkü biliyorumki para kolay kazanılmıyor ve yapılan fedakarlıklar aklıma geliyor.Allah kimseye yaşatmasın ya da en kötü kazanız benimki gibi ufak tefek çizikler gibi olsun.

cok güsel olmus allah birdaha göstermesin

teşekkür ederim arkadaşlar.inanın markası ve modeli ne olursa olsun tanıdıklarımın ve sitedeki arkadaşlardan aracları kaza yapınca çok üzülüyorum.kendi aracımmış gibi hissediyorum.çünkü biliyorumki para kolay kazanılmıyor ve yapılan fedakarlıklar aklıma geliyor.Allah kimseye yaşatmasın ya da en kötü kazanız benimki gibi ufak tefek çizikler gibi olsun.
aynen katlıyorum biraz vw i olanlara gıcık oluyorum o kadar:D

işçilik gerçekten güzel olmuş.birdaha yaşamassın böle olay inşallah

güzel olmuş,kazasız belasız inşallah.

valla yollarım sırf sana iş çıksın diye ama plakasız dolaştırmazlar burda ben bi ara gidip boyattırayım:D

marketten kalın keçeli siyah bir kalem al ve kendin boyaa boyacıdan bin kat daha iyi olur hem 3 5 milyona halledersin yıkanıncada çıkmıyor 4 ay önce bıyadım hala üzerinden geçmedim kalem duruyor.
kolay gelsin

Geri