aracım...

SERHAT1299

Kayıtlı Kullanıcı
Bilgi Girilmemiş
sevgili dostlar aracım 2005 model 1.6 benzinli 190.000 km vectra design edition.
ALLAH herkese kazasız belasız binmeyi hayrını görmeyi nasip etsin.

Aleyküm selam, hayırlı olsun.

Bu araç hiç kontak kapatmadımı ?

GT-I9300 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

araba hep Beylikdüzü Halkalı -Halkalı Beylikdüzü gidip gelen hafta sonları da Sakarya yapan bir araba.
Bildiğim bir araç olduğu için aldım.

senede 19 bin km. d segmenti araç için normal...
benim 2007 bile 149 bine dayandı :) konya manavgat gidip gidip gelmiş benden önce...

Artık yollar düzgün, araçlar iyi. Yollar da araçta yormuyor. Dolayısıyla araçlarda km de çok oluyor, bence normal. Bakımları düzgün yapılan bi araç için km çokta önemli değil. Hayırlı olsun aracınız,

Evet öyle kullanım şekli ve bakım aralıkları kilometreden daha önemli. Galiba gözüme çok geldi bir an.

artık km takıntısını aşmamız gerekiyor.piyasadaki araçların km leri bu anlayış yüzünden hep sahte, gerçek km ler değil.90 lı yılların anlayışı bu km takıntısı.artık teknoloji ile motorlar çok daha dayanıklı hele ki benzinli motorlarda.
benim limitim 200 binlere gelmiş durumda ileriki zamanlarda 300 hatta 400 binler bile normal olacak gibi:):)

Benim aracım şuanda 280bin km'de. Ve ben idda ederim aracım bir çok 150bin km si olan araçtan çok daha bakımlı ve duzgundur.

Geri