aracım...

Benim aracım şuanda 280bin km'de. Ve ben idda ederim aracım bir çok 150bin km si olan araçtan çok daha bakımlı ve duzgundur.

her şey bakım ile alakalı.düzgün bakımı yapılmış ve hor kullanılmamış araba ya kolay kolay bir şey olmaz.sadece kronik sorunları varsa sıkıntı.

Bu araç hiç kontak kapatmadımı ?

GT-I9300 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Benim araçta 2005 Astra h az evvel 190bin oldu.gayet normal değerler bence.

Şahsi düşüncem istedigi kadar sıfiŕ gibi olsun km çok olmayacak benim araç 108 binde rahatsız oluyorum maddi durumum musait olsa hemem satarim

km neden rahatsız eder yahu :D
hem arabamız olsun isteriz gezmek için km artıncada psikolojimiz bozulur :D ilginç bu aynı şeye benziyor genç kalayım ancak yaşımız artsın :D

sevgili dostlar aracım 2005 model 1.6 benzinli vectra design edition.

arkadaşlar benim aracımın model ve ismi tam olarak ne diye geçiyor?

bakıyorum da c kasa c2 diyenler var.

Farları bu şekilde ise "C"
http://upload.wikimedia.org/wikipedia/commons/6/6a/Opel_Vectra_C_front_20080331.jpg

Eğer böyle ise "C2"
http://upload.wikimedia.org/wikipedia/commons/1/13/Opel_Vectra_C_2.2_Direkt_front.JPG

Şahsi düşüncem istedigi kadar sıfiŕ gibi olsun km çok olmayacak benim araç 108 binde rahatsız oluyorum maddi durumum musait olsa hemem satarim

binilmemiş kullanılmamış araba bana göre sıkıntılıdır. örneğin; geçen sene opel servisinde bir omega vardı. çil çil duruyor. sahibi sıfır almış garaja çekmiş. araç yanılmıyorsam 38bin km'de. ve motor yapılıyordu. garajda dura dura contası çürümüş. hortumları patlamış vs.. bi araç uzun süre bi yerlerde yatıyorsa km yapmıyorsa sıkıntı çıkartır.net

Milleti anlamak gerçekten mümkün değil ...

Nedendir bilmiyorum ama kendi aracimda km yukseldikce seviniyorum :) ne kadar yukselirse o kadar cok gezip gordugum anlamina geliyor , benim gibi gezip farkli yerler gormeyi seven birisi icin bu guzel birsey :) . 2013 un basinda aldim su an
c791f0c15e0b173e777f4f9b4d8fe414.jpg
40 bine az kaldi :)

[MENTION=55730]olciyak[/MENTION]
O toz o çizikler nedir Olcaaaay :D

Geri