- Konuyu Başlatan
Ynt: Aracıma ayna altı led yaptırdım
Teşekkür ederim ?DERSİMLİ link' Alıntı:Gayet şık olmuş, iyi günlerde kullan.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Teşekkür ederim ?DERSİMLİ link' Alıntı:Gayet şık olmuş, iyi günlerde kullan.
Aracta far sensoru yoksa.SULEYMANHOCA link' Alıntı:edition lardada kapatma açma düşmesine bastığımızda farlar açık hale getirebiliyor muyuz?
SULEYMANHOCA link' Alıntı:edition lardada kapatma açma düşmesine bastığımızda farlar açık hale getirebiliyor muyuz?
Teşekkür ederim abicim kapı kollarına yapmıyorum vazgeçtim ayna altı gayet hoş kapı kolları sıkıntılı oluyor ve bence fazla maliyetli. O bütceyi başka uygulamalara ayırmaya karar verdimOGOKTAS link' Alıntı:Onur çok güzel olmuş güzel günlerde kullan, sanırım sıra kapı kollarına geldi
onur.ckmk link' Alıntı:Teşekkür ederim abicim kapı kollarına yapmıyorum vazgeçtim ayna altı gayet hoş kapı kolları sıkıntılı oluyor ve bence fazla maliyetli. O bütceyi başka uygulamalara ayırmaya karar verdim
OGOKTAS link' Alıntı:Evet hem çok teferruatı hem de masraflı kapı kolları, birdahaki buluşmada araçta baya farklılıklar göreceğiz sanırım
mucahitduran link' Alıntı:Adam scuba-divingci ya... şu avatarı gördükçe tatile gidesim geliyor ₺
Bakalım hayırlısıyla çok farklılık olacak ama body kitler aksadı haftasonu yaptıracaktım fakat yetişmedi bu haftaiçi artık bakalım kısmetse yaptıracağım. Ben nasıl duracak diye meraktan çatlıyorum vallaOGOKTAS link' Alıntı:Evet hem çok teferruatı hem de masraflı kapı kolları, birdahaki buluşmada araçta baya farklılıklar göreceğiz sanırım
onur.ckmk link' Alıntı:Bakalım hayırlısıyla çok farklılık olacak ama body kitler aksadı haftasonu yaptıracaktım fakat yetişmedi bu haftaiçi artık bakalım kısmetse yaptıracağım. Ben nasıl duracak diye meraktan çatlıyorum valla