Aracima Çimento Yapıştı Yardım Lütfen

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan tkebenc
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

tkebenc

Kayıtlı Kullanıcı
Bilgi Girilmemiş
Siteyi ziyaret et
Merhaba , aracimin sağ kapisina çimento sıçradı ve geç farkettiğim için kurudu yardim edin lütfen nasil çıkartabilirim ? Saygilarimla

.

Önce güzelce ıslatın. Bir süre sonra ıslak bir bezle silin. Boyaya zarar verecek bir durum değil bence.

yıkama tabancaları çıkartıyor ;)

hiç uğraşmak istemiyorsan yolda bi mixer durdur ondan bi parça ilaç rica et sür geç ;)

Bezi denedim olmadi sirke sürdüm olmadi , yikama tabancasina çok girdim oda olmadi ilaç hiç istemedim ama :)

HTC One cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Ben de kocaman sıva gibi bişey sandım, sıcak su çıkarır bunu kesinlikle

Bezi denedim olmadi sirke sürdüm olmadi , yikama tabancasina çok girdim oda olmadi ilaç hiç istemedim ama :)

imzanızı normal çözünürlük ve boyutlara indirin, forumu kasmaktan öte, kullanıcıların kotalarını dolduruyor.

imzanızı normal çözünürlük ve boyutlara indirin, forumu kasmaktan öte, kullanıcıların kotalarını dolduruyor.

Konumuzla bunun ne alakasi var ? Elimdeki fotoğraflarin hepsi ayni boyutta.

---------- Yeni Mesaj eklenme zamanı: 11:26 ---------- Önceki Mesaj zamanı: 11:25 ----------

Ben de kocaman sıva gibi bişey sandım, sıcak su çıkarır bunu kesinlikle

Sicak su denemedim ama bugün bir deneyeyim tesekkurler

Konumuzla bunun ne alakasi var ? Elimdeki fotoğraflarin hepsi ayni boyutta.

---------- Yeni Mesaj eklenme zamanı: 11:26 ---------- Önceki Mesaj zamanı: 11:25 ----------

Sicak su denemedim ama bugün bir deneyeyim tesekkurler

Hakkınızda bu konudaki mesajınızdan şikayet raporları geldiği için sizi bu konuda uyarıyorum. Alakası budur, elinizdeki fotoğrafların boyutu bizi ilgilendirmiyor, açın paint düzenleyin. İmzanızı kaldırıyorum, tekrar üyelerimizi imzanız ile rahatsız ederseniz, uzaklaştırılırsınız.

Konu nereden nereye geldi bunu bana mesaj olarak bildiremiyormusunuz düzgün bir uslupla ? Bu nasil anlayistir anlamadim imza ile rahatsiz etmek ne demektir ? Tehditle karşilik bekleniyor burada bana mesaj atilip adam gbi soylense dediğinizi yapacağim ama öyle demeye ne gerek var. Yaptiginiz saygisizlik. Uzaklastiririm diyorsunuz , buyur meydan senin. Adam gbi gelmis birseyler soruyoruz geldigimiz noktaya bak.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri