Aracima Çimento Yapıştı Yardım Lütfen

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan tkebenc
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Konu nereden nereye geldi bunu bana mesaj olarak bildiremiyormusunuz düzgün bir uslupla ? Bu nasil anlayistir anlamadim imza ile rahatsiz etmek ne demektir ? Tehditle karşilik bekleniyor burada bana mesaj atilip adam gbi soylense dediğinizi yapacağim ama öyle demeye ne gerek var. Yaptiginiz saygisizlik. Uzaklastiririm diyorsunuz , buyur meydan senin. Adam gbi gelmis birseyler soruyoruz geldigimiz noktaya bak.

HTC One cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Form kuralları belli iken bu tür bir savunma şekli olmaz. Ne demek yaptığınız sayısızlık? Üslup konusunda hassas olan bir kişinin bu tür bir mesaj yazması çok mu üsluplu? :(

Size özel mesaj, konuya mesaj vs. ile uyarıda bulunma mecburiyetim, görevim vs. yok. Buna rağmen iyi niyet ile vakit ayırarak buradan uyardım ve siz uyarıyı dikkate almayarak, bildiğinizi okumaya devam ettiniz. Kuralları okuyun, uymazsanız görevimi yaparım. Üslubum sizin üslubunuza karşı daha düzgündür. Tehdit etmeye ihtiyacım yok, uyarıları tehdit algılamanız sizin sorununuz. Konu hakkında şikayete istinaden uyarıda bulunuldu, imzanızı düzenlemek yerine cevap vermeye çalıştınız, imzanız kaldırılınca da özel mesaj atsaydınız, buradan söyleyince rencide oldum tavırları ile konuyu uzattınız. Konunun özeti budur. Konu dağıldığı için sonlandırıyorum, yeni konu açarak devam edebilirsiniz.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri