aracıma gece carptılar

GALERİCİ

Kayıtlı Kullanıcı
Bilgi Girilmemiş
Siteyi ziyaret et
adamın park etme seklıne bır bakın sınırlerım bozuldu sabah sabah

Ekli dosyalar

• 04122008093 (WinCE).webp
    04122008093 (WinCE).webp
    5.6 KB · Görüntüleme: 140
Geçmiş olsun oğuz istanbulda en nefret ettiğim şey bu park sırasındaki beceriksizlerin yaptığı temaslar

geçmiş olsun..

hasar çok değil sanırım yada bana öyle geldi resimden, ama üzücü bir olay..

tesekkur ederim
hasar cok degıl ama ınsanın moralını bozuyor sımdı hep gozum takılacak catlak ve bombeli duruyor servıse gıttım ıstersen kaskodan degistirelım ama kaskoyu bozarsın deymez dedıler ama cokta gozum takılırsa kaskodan degıstırmeyı dusunebılırım bunada sukur ufak bır seyle atlattık ben şöyle dusunuyorum belki o arac benım arabaya carpmasa trafıkte daha buyuk kaza yapabılırdım dıyor kendımı tesellı edıyorum herseyde bır hayır vardır

geçmiş olsun.. en büyük kazalar bu kadar olsa keşke...

nazar olarak kalsın bence..

çünkü bu ufak hasarların nazar olduğuna inanıyorum ben, benim arka stopun altında da yumruk büyüklüğünden biraz küçük bir göçme var, önceki sahibinden kalma, ama ben yaptırmadım, nazar kalsın diye..

walla iyi dayanmıssın ben olsam heralde o adamım aynasını falan kırardım :D

reklamcıdan oraya uygun fosforlu seritmi kestırsem sankı sekıl olsun dıye yapıstırmıs gıbı olsa nasıl olur acaba en azından catlaklar gorunmez yada fıkrı olan varmı arkadaslar?

geçmiş olsun..

reklamcıdan oraya uygun fosforlu seritmi kestırsem sankı sekıl olsun dıye yapıstırmıs gıbı olsa nasıl olur acaba en azından catlaklar gorunmez yada fıkrı olan varmı arkadaslar?

hiç dokunma bence satarken dersınkı işte arabamın butun kusuru bu ;)

Geri