aracıma gece carptılar

Geçmiş olsun. Dua et ki adam arabanın üzerine park etmemiş. Ne insanlar var. İnsan en azından nezaketen özür diler. Kasko şirketinin Otoking ile anlaşması varsa, Otoking'e kasko poliçesinin ve araç ruhsatının fotokopisini götür, kaskon bozulmadan ücretsiz yaparlar.

merak sadece polis falan çağırıp tutanak falan bişey tuttursaydınız

reklamcıdan oraya uygun fosforlu seritmi kestırsem sankı sekıl olsun dıye yapıstırmıs gıbı olsa nasıl olur acaba en azından catlaklar gorunmez yada fıkrı olan varmı arkadaslar?

Geçmiş olsun .
Kaskonda oto king hizmeti mevcut ise orda yaptır, çok güzel yapıyorlar kaskonda bozulmuyor.:(

geçmiş olsun.. nazarlık olsun. bendeki bütün nazarlıkları yaptırdım:D Şeytan kulağına kurşun:D:D

bizim burdada deli bi kadın var tesadüf arabası da corsa :D
hep böle parkeder saolsun.. bigün sinirlendim tamponuna yumruk attım şaka maka sağlammış corsa tamponu elim kırıldı tampona bişey olmadı :)
şaka bi tarafa sokağa parkedioruz allaha emanet yapacak bişey yok..
sıkma canını ustad olcak o kadar..

Çok geçmiş olsun...Bana kalırsa yaptırma nazarlık kalsın..Belkide nazardan oldu....??

valla herkes sağolsun bana iyi moral verdiniz teşekkur ediyorum herkese saygılar...

autoking i aradım konuyu anlattım ama benım kaskom axaoyak oldugu icin olmuyormus

Geri