aracıma hangi jant daha iyi olur

hangi jant güzel

• Kullanılan toplam oy
    32
çok güzel jantlar secmıssın ayırt etmek zor.5numara cok yakısır arabana bence.diğerleri mat siyah gibi boğar arabanı.koyu renk cunku arabanda.

4.deki oz ultralaggera güzel olur ama koyu renk arabaya bence siyah pek bakma.jant kaybolur koyu olduğundan, parlak siyah güzel olabilir...

O.Z Ultraleggera benim arabada var zaten O.Z Crono güzel durmuo denedik 2. jant daha hoş durur bence bu bnm fikrim zevk meselesi.

comboya kırmızı ağırlıklı ufak detaylar yapıcam. hatırlatayım dedim. spoiler olsun tamponlar demir aksesuar ve angel kırmızı renklerle çalışma yapmayı planlıyorum ondan jant seçimi çok iyi olmalı

bence sametin comboyu incele çok hoşuma gidiyor onun araba hatta onu gördükten sonra focusu satıp combo mu alsam diye düşündüm bile:)

jantların hepsi çok güzelde combo ya aslında astra h ın 8 kollu 16lık jantları çok yakışıyor daha başka duruyor :) hem piyasada eminim cok ucuza bulabilirsin..ama sana kalmış tabiki..

illada buradan bi jant diyorsan 1 numara :)

hepsi çok güzel ama siyah aracı boğar gibi geldi.
en çok 2 numarayı beğendim comboya veya corsaya iyi gider
5 kollu jantlarda kollar kalın olduğu için hoş olmuyor daha büyük araçlara gidiyor tabii bunlar benim görüşüm zevk sizin! Alırken ofsetine dikkat edin sonra problem yaşamayın. resimlerdeki jantlardan 2 si 5 bijon inşallah 4x100 olanı vardır!

combo nun bijon ölçüleri 4*100

OZ racing dark gloss jantlar içinde 2 ve 3 nolu jantlar bu ölçülere uygun.

3 no yu tercih etmelisin, aynı modeli Corsa C 3k Kırmızı aracım için bakıyorum ben de :)

bir iki tavsiyem var.

MAK Rave 16" ( 4*100 )
Mangels Winner8 17" (4*100 )

Geri