Aracımda Son Değişiklikler Yapıldı Yorum ve Öneri Beklerim Saygılar,

merhaba...komple bi pasta cila olayına girsen birde arkadaki egzost çıkışını iki taraftanda yapsaydın güzel olurdu..ama ses tesisatı çok ii olmuş dışarıdan bakınca amfiler güzel duruodur...emeğe saygı harbiden uğraşmışsın sen bağeniyosan sorun yok demektir...

anfiler süper olmuş araklamasın lar ordan :S :D

arka tampon altını ve jantlarını yakıştıramadım ben...

önden bakınca güzel duruyor kazasız belasız...

birde arabanın boyası biraz cansızlaşmış canlandırmak lazım ;)

teşekkür ederim yorum için boya evet canlandırmak gerek katılıyorum ama arka tampon a katılmıyom:)

merhaba...komple bi pasta cila olayına girsen birde arkadaki egzost çıkışını iki taraftanda yapsaydın güzel olurdu..ama ses tesisatı çok ii olmuş dışarıdan bakınca amfiler güzel duruodur...emeğe saygı harbiden uğraşmışsın sen bağeniyosan sorun yok demektir...
sıcakta pasta cila pek iyi olmuyor diyorlar onun için müsait bi an yaptırcam egzost dediğin gibi olucak enteresan olabilir önerin için teşekkür ederim dikkate alınıyor... ama gerçekten müzik tesisatı çok uğraştırdı masraf kaçmadım ve emek çektim gerçekten egzozu yaptırıyorum tekrar teşekkür ederim;)

okan anfılerı bagaja alıp oraya dort tane oval hoparlorler alsan daha guzel duracak bence

Maşallah çok güzel kazasız belasız.

güzel olmuş kazasız belasız bin. ama jant seçimi daha değişik yapabilirdin bence

Geri