Aracimda yan sanayi parça kullanmişlar.

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan dgnzcn
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
sigorta şirketi orjinal parça kullanmaz muadilini taktırır,ama aracınız kaskolu olsaydı o zaman orjinalleri takılırdı.

sigorta şirketine gidip yüzyüze görüştüm.

memnuniyetsizliğimi dile getirdim. yarın sabah hasar tesbit uzmanı yarın arabamın başına gidip inceleyecek ve ona göre karar verilecek...

umarım takılan yan sanai parçalar orjinalleriyle değiştrilir.

İnşallah herşey sizin istediğiniz gibi gelişir.

teşekkür ederim umarım öyle olur

kotu olmus gecmıs olsun... malesef hıcbısı ıstedıgınız gıbı olmuyo bazen...

teşekkür ederim umarım öyle olur

abicim pasif olmayın biraz kendinize güvenin ve açık göz olun sonuçta araba sizin malınız ama arkadaşlarında dediği gibi keşke yapılırken aracın başında dursaydınız.Ustalarda müşterinin tavrına bakıyor ve buadam bişeyden anlamaz deyip palavra sıkıyolar.Orjinal parçalarla değişene kadar kabul etmeyin yapılanları.Babam da sizin gibi ve bu halleri öldürüyor beni:) Adama key ödemesi çıkmadı.tüm akranları ödemelerini aldı bi babam alamadı.ve önceki ödemelerde yaptığı gibi başvururuz dilekce yazarız diyor.Adım gibi eminim yazmıcak hiç birşey yapmicak:))

10 yıldan yaşlı araçlarda orjinal parça zorunluluğu yokmuş. geçen yıl ben de aynı şeyleri yaşadım.

Geçmiş olsun, son gelişme nedir ? bilgilendirirmisiniz...

sigorta şirketi orjinal parça kullanmaz muadilini taktırır,ama aracınız kaskolu olsaydı o zaman orjinalleri takılırdı.

Böyle bir genelleme yapmak doğru değil. Aracıma çarptıklarında bana orjinal far, kırılan sinyalim yan sanayi Depo marka olmasına rağmen orjinal sinyal ve GM logolu orjinal çamurluk ile değişti.

Sigorta şirketleri yan sanayi parça gönderebiliyor.Aracın model yılı eskiyse bu olay daha sıklıkla yaşanıyor.fakat ustanızdada sorun var.Parçayı gerçekten otutturamazsa şirketle görüşüp durumu bildirmesi lazım.Renk tutturamamada ustanın beceriksizliği.tutmaz diye bir olay yok yedirme yapılır pasta atılır vs bir çok çözüm var.(bu arada ucuz diye yerli boya kullanmış olabilir o yüzden uyuşmazlık olabilir) .Plastik astarını zımparasını düzgün yaparsa tampon boyası dökülmez.Umarım sorununuz çözülür en kısa zamanda.

Geri