Aracımdaki motor sesi

Levent1982

Kayıtlı Kullanıcı
Bilgi Girilmemiş
Siteyi ziyaret et
http://youtu.be/rBRT6FvwjUk 
bu adresten dinleyebilirsini. sizin araçlarınızdada bu ses var mı ? özellikle ilk çalıştırmada.

Ynt: Aracımdaki motor sesi

arada  sırada nadiren duyuyorum, kaputu açtım ama sesin nereden geldiğini çözemedim,

Kesik kesik gelen ses için hiç hoş gelmiyor kulağa diyebilirim.

evet hiç hoş değil, heleki araç sıfır alınmış bir araçsa hiç hiç hoş değil. servisten cıkamaz oldum bu ses için. 2 kere aynı parça değişti sonuç yok. hep aynı... fakat her zaman yapmıyor ara ara...

Levent1982 link' Alıntı:
evet hiç hoş değil, heleki araç sıfır alınmış bir araçsa hiç hiç hoş değil. servisten cıkamaz oldum bu ses için. 2 kere aynı parça değişti sonuç yok. hep aynı... fakat her zaman yapmıyor ara ara...

Mümkünse yakın illerdeki başka bir servise gidin, bu gerçekten ciddi bir ses çünkü.

ah bu baştan savmacı servisler ahh  31agryyy

eminim çok çok isteseler el birliğiyle sebebi bulurlar ama nerde.

tolga bey malesef sorunu bulamıyorlar. aynı parça 2 kere değişti. ertesi gün yine aynı sorun... servisin dediğine göre bu sesi yapan araçlar varmış fabrika bu konuda çalışıyormuş yakında çözümü bulacaklar az sabredin, bekleyin deniyor. sizde dinleyin arkadaşlar araçlarınızı özellikle 2012 model olanları. ilk çalışmada yapıyor fakat her zaman değil ara ara kimi zaman 2-3 gün yapmıyor, kimi zaman günde 5 kere yapıyor.

Bu dizel sesi beni öldürür !!!

Arabada müzk açmadan gidemem herhalde !!!

Ama sorun var anormal sesler bunlar ...

Levent1982 link' Alıntı:
tolga bey malesef sorunu bulamıyorlar. aynı parça 2 kere değişti. ertesi gün yine aynı sorun... servisin dediğine göre bu sesi yapan araçlar varmış fabrika bu konuda çalışıyormuş yakında çözümü bulacaklar az sabredin, bekleyin deniyor. sizde dinleyin arkadaşlar araçlarınızı özellikle 2012 model olanları. ilk çalışmada yapıyor fakat her zaman değil ara ara kimi zaman 2-3 gün yapmıyor, kimi zaman günde 5 kere yapıyor.

Belki de ses tamamen normaldir; sonuçta yüzlerce parça, yüzbinlerce değişik sıralama ve düzen içerisinde çalışıyor.

Ama ne olursa olsun en azından sesin sebebini bilmeleri, bilmiyorlarsa da bilen bir başka servisi arayıp öğrenmeleri ve size en kısa zamanda dönmeleri gerekir.

Biz kullanıcılara tuhaf gelen seslerin gibi normalken kimi de gerçekten gitgide artacak olan bir sorunun habercisi olabilir; canlı değil ya kendi kendini onarsın?!

vallah motordan anlamam ama yıllar önce bir araç alırken tamirci bi arkadaşıma neye dikkat edeyim motorunda diye sorduğumda bana "sesin ritmik olmasına bak ritim kaçıyorsa bilki sorun var" :) aynen bunu söylemişti. şimdi bu araç her çalıştığında bu sesi yapsa tamam sorun yok belki diyebiliriz ama ara ara yapıyor. servis diğer servislerede danıştı vs. sonuç yok. Ne yapacağımı hiç bilmiyorum çok soğudum araçtan, keşke almasaydım bu aracı.....

Geri