Aracımdaki motor sesi

Ynt: Ynt: Ynt: Aracımdaki motor sesi

Levent1982 link' Alıntı:
tolga bey malesef sorunu bulamıyorlar. aynı parça 2 kere değişti. ertesi gün yine aynı sorun... servisin dediğine göre bu sesi yapan araçlar varmış fabrika bu konuda çalışıyormuş yakında çözümü bulacaklar az sabredin, bekleyin deniyor. sizde dinleyin arkadaşlar araçlarınızı özellikle 2012 model olanları. ilk çalışmada yapıyor fakat her zaman değil ara ara kimi zaman 2-3 gün yapmıyor, kimi zaman günde 5 kere yapıyor.
garantiden ciktigi gun cozumu bulur servis ;)

Ynt: Aracımdaki motor sesi

servisteki ustamıza cep telefonundan dinlettim. daha dinlemeden önce EGR valfi açıp kapama sesidir dedi.

delikadir24 link' Alıntı:
Bu dizel sesi beni öldürür !!!

Arabada müzk açmadan gidemem herhalde !!!

Ama sorun var anormal sesler bunlar ...
1.4t nin motoruda benim yakın zamanda gördüğüm en sesli benzinli motorlardan dizel gibi çalışıyor benim araç. yolda çok sessiz ama rölantide ciddi ses yapıyor.

astraowner link' Alıntı:
1.4t nin motoruda benim yakın zamanda gördüğüm en sesli benzinli motorlardan dizel gibi çalışıyor benim araç. yolda çok sessiz ama rölantide ciddi ses yapıyor.

Ozaman aracınızı servise baktırın bence dizelin 10 da biri diyerbilirim...

1.4 T sessiz bi motordur aslında. Sadece turbo açınca sesi değişir o kadar !!!

VW grubunun TSI ları daha sessiz denir ama bence kaputları açınca iki aracında sesi birbirine çok yakın ! Yalnızca izolasyonda farkı var VW izolasyon işini iyi biliyor !

delikadir24 link' Alıntı:
Ozaman aracınızı servise baktırın bence dizelin 10 da biri diyerbilirim...

1.4 T sessiz bi motordur aslında. Sadece turbo açınca sesi değişir o kadar !!!

VW grubunun TSI ları daha sessiz denir ama bence kaputları açınca iki aracında sesi birbirine çok yakın ! Yalnızca izolasyonda farkı var VW izolasyon işini iyi biliyor !
araba durduğu yerde kaputu kaldırınca çıkan tak tak sesi çok rahatsız edici giderken çıkardığı sesten bahsetmiyorum zaten durduğu yerde böyle 2.5 yıldır ilk aldığımdan beri var zaten servise çok gittim normal deniyor servisteki araçlarla karşılaştırdım onlarda da var hep 1.4t rölantide çok sesli zincirden dolayı sanırım.

astraowner link' Alıntı:
araba durduğu yerde kaputu kaldırınca çıkan tak tak sesi çok rahatsız edici giderken çıkardığı sesten bahsetmiyorum zaten durduğu yerde böyle 2.5 yıldır ilk aldığımdan beri var zaten servise çok gittim normal deniyor servisteki araçlarla karşılaştırdım onlarda da var hep 1.4t rölantide çok sesli zincirden dolayı sanırım.

Hangi zincir ?

Benim arabayıda ilk binişinde dizel sanan çok oluyor. Sonra benzin ibresini gösteriyorum az yolculuk yapıp, vazgeçiyorlar. (:

egr valfi acip kapama sesi dedim ya

Peki Cosmo bu bi sorun mudur ? ben başka hiö bi araçta görmedim bu sesi. Şuan burdada dizel kullananlardan biri bendede oluyor demedi ?

Geri