Aracımı biri anahtarla deşmiş

Ynt: Aracımı biri anahtarla deşmiş

Geçmiş olsun sn ecelnico
Bende aracımı olabildiğince okuldan uzak yere parketmeye dikkat ediyorum
ama sonuçta bu tür olaylar insanın canını sıkıyor

bu nası bir piskopattır  ne işi olur o bölgeyle ,lastik patlatılır kaborta çizilir.yazık ya bir ton zarar kasko halleder umarım

arkadaşlar kasko dan bunu yaptırsak kasko bozulur mu acaba? nasıl bir yol izleyeyim? Yoksa kaskoyu bozdurmadan serviste değiştirtmelimiyim? Plastik aksam yuksek meblag mıdır?

geçmiş olsun hocam zararın plastik aksamına gelmesi bence büyük şans çünkü o cocuk veya herkimse elindeki anahtarla boyayıda çizebilirdi buda çok kötü sonuçlanırdı plastikse bence hiç üzerinde durmayın benim aracada evimin önünde futbol topu çarpmış boyanın çiziğinden anlayabiliyorum ama üzerine düşmüyorum üstüne düştükçe biryerlerinde bişiler cıkıyor.

geçmiş olsun

iyiki o anahtarla boyayı kazımamış. kaskodan hallettirin bence

Ben de arabamı okulun içine park etmek zorunda kalıyorum ama sınıfımın camından arabam görülebiliyor,o yüzden ders anlatırken bir yandan da gözüm arabam da oluyor.Çocuklar yaklaşınca kışşt oğlum kızım diyorum.Nöbetçi olduğum her Salı günü de arabaların yanına yaklaşılmaması konusunda toplu ikaz yapıyorum.Allah'a şükür şu ana kadar birşey olmadı.

kasko poliçemi okudum arkadaşlar 1 defaya mahsus 150 kdv hariç mini onarım bedeli var. Bunu istediğimiz zaman kullanabiliyoruz sanırım daha önce başıma boyle bir şey gelmemişti. kasko bitimine yakın yaptırmak istesem yaptırabilir miyim?

HOcam mini onarım hemen hemen tüm kaskolarda 4 defadır, bir yanlışlık olmasın ? ) tabi eğer sigortacı primia z gösterip müşteri tavlama yolunu seçmediyse ! )  kasko poliçenizin geçerlilik süresi olan 1 yıl içersinde dilediğiniz gibi kullanabilrsiniz. Ama eğer hasarsızlık indirimi sizin için fark etmezse  direkt kaskodan orijinal bir biçimde yenilerini taktırabilirsiniz

ecelnico link' Alıntı:
kasko poliçemi okudum arkadaşlar 1 defaya mahsus 150 kdv hariç mini onarım bedeli var. Bunu istediğimiz zaman kullanabiliyoruz sanırım daha önce başıma boyle bir şey gelmemişti. kasko bitimine yakın yaptırmak istesem yaptırabilir miyim?
Mini onarım hizmetleri şirketten şirkete ve üründen ürüne farklılık gösterir. Kaporta göçük düzeltme, boya tamiri, sıyrık tamiri gibi yılda birkaç kez (genellikle 4-8 arasıdır) bu hizmetten yararlandıran poliçeler vardır. Örneğin Anadolu Sigorta'nın "iç döşeme tamiri" hizmeti yılda 8 adete kadar belli büyüklüğü geçmeyen sigara yanıkları, kumaş yırtıkları vs. ödemektedir. Genellikle kaportadaki hasarlar için ise bu sayı 4-5 adettir.

Sizin durumunuzda olduğu gibi piyasada, poliçe dönemi boyunca belli bir limite kadarki hasarlarda sadece bir defaya mahsus olarak mini onarım hizmeti sunan nispeten "ucuz" poliçeler de az da olsa vardır. Amaç primi düşük göstermektir. Bu arada aracınıza verilen hasarın "mini onarım" kapsamında olup olmadığının da değerlendirilmesi lazım. Sanıyorum parça değişmesi söz konusu olacak. Parça değişimi mini onarım kapsamına girmez. Büyük ihtimalle sizin poliçenizdeki durum 150 TL'ye kadar olan hasarlarda kaskonun bozulmaması ile ilgili. Benim tavsiyem, poliçeyi iyice inceleyip acentenizle görüşün.

geçmiş olsun.... maya denen bir hadise var..... maya.... insanın mayası bozuk olmaya gorsun......

Geri