Aracımı kaplatmak istiyorum! Tavsiye eder misiniz?

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan ali0715
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

ali0715

Kayıtlı Kullanıcı
Bilgi Girilmemiş
Siteyi ziyaret et
Arkadaşlar siyah astra sedanımı kaplatıp beyaz yapmak istiyorum. Ne kadar siyah halini çok daha fazla beğensem de kullanışlı olmadığı için beyaza dönmek istiyorum. Hem arabam da daha fazla çizilmemiş olur. Ne dersiniz bu karar mantıklı olur mu? Daha önce astrasını kaplatanlar var mı? Görüşlerinizi yazarsanız çok sevinirim.

Ynt: Aracımı kaplatmak istiyorum! Tavsiye eder misiniz?

siyahtan beyaz pek olmaz her ne kadar yakından incelemesemde beyaz kaplama siyah arabada birleşme yerleri kapı araları falan sırıtır bir çok siyah tonu var zaten yada şefaf kaplama yapılırsa daha iyi olur sanki

Bu işi kaliteli yapan yerler var buralarda yaptırırsanzı hıc bır sey olmaz gayet de sık durur ama bana soracak olursanız kulfetten baska bırsey degıl aldısı verdısı 3000-3500 cıvarı ruhsatı var muaynesı var sız bılırsınız bence dusunun derım

Aslında henüz fiyat araştırması yapmadım umarım masraflar dediğiniz rakamlara kadar çıkmaz. Otomobil fiyatları son bir yılda uçuşa geçtiği için mart 2013'te aldığım arabamı değiştirmeyi düşünmüyorum. Temizlik ve çizik sorunlarından kurtulmak için düşünüyorum bu kaplama olayını.

Fiyat arkadasin deddigi gibi tutar. Kapi icleride siyah kalir kapi acildiginda kotu bir gorunum olur. Boyle binin bence

maliyeti biraz yüksek olmaz mı?

Bu tür kaplamalar premium araçlarda düşünülebilir ama astra gibi 50-60k'lık bir araç için 4-5 bin harcamak mantıklı olmaz. 200 binlik bir aracım olsaydı yılda bir defa rengini değiştirirdim.

[img=800x600]http://img833.imageshack.us/img833/6154/4ly7.jpg[/img]

Benim arac siyah renk ben seffaf kaplama yatirdim kafam rahat etti 2000tl ye yaptirdim

Geri