Araç Tavsiye s13 200sx - Del Sol VTI - GC8

usta yanlıs anlasılmasın techturkey dıye bı sıte var eger boyle bısey dusunuyor ısen oraya bı uye ol derım ılk tum temız ve swap lanmıs s13 14 ler o sıteden cıkma orda her vıdasına kara yapım aşaması var .. gercı cogu modıfıyelı arac ordan cıkmadır ordakı uyelerın ustaların elınden gecmıstır. parça konusundada ordakı arkadaşlar hep bırbırıne yardımcı olur ve %90 ı yurt dışından getırır parçaları baglantısı vardır. hem ucuz hem sorunsuz
s13 veya 14 benımde cok aklıma yatan bı arac yalnız senın ılanında gosterdıgın tam bı hurda olmuş artık ona sakın bulaşma derım. sıyah var bı tane tuzlu bıraz ama o fena mesela..
honda sol zevklı arac ılandakı aracta temıze ve yapılıya benzıyo dedıgım sıtede toplanmısı var bı tane onada bak derım..
subaru bence bulaşma grcekten sıkıntı ve temızını bulmak cok cok guc kı temızınıde o fıyatlara vermezler bence..
aklıma gelen bı tanede bılmem ne dersın bu araclardan sonra kıyasla hyundaı fx coupe 2.0 ıcınde orjınalınden 3 lu gostergesı bıle mevcut aracın arkadasımda 1.6 sı vardı zevklı bı aractır.
opel astra bertone 2.0 t dusunmezmızın pekı bıde oda fena bı arac bak
http://www.sahibinden.com/ilan/vasi...ne-turbo-102.000-orjinal-mavi-138137658/detay bu aracın sahıbıde o sıteden kıl bı arkadaş bu arac alınabılır bak mesela
buda hyundaı http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-hyundai-temiz-muhendisten-112383657/detay

amac hız dıyosan eger benım arkadsımın eskı bı aracı var bıraz tuzlu bılınen bı aractır buda
http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-honda-bebek-123909869/detay
arac orjınal 70000 km de motor komple swaplı 400+ bg cıkarıyor daha bar acarsan gıderıde var 500 lerın ustune ıbreyı gercektende cevıren bı arac 290 ları gorur uzerınekı fren sıstemı ılede gordugu hız gıbıde durur emın ol cok kullandım bu aracıda otobana dırekt sol serıtten cıkabılırsın o kadar dıyorum.. karar secenek senın

350z ve s2000 'lerin bir çoğu (hatta tamamı diyelim) pertten dönme araçlardır ve ilanda bahsi geçen aracın youtube 'da s2000 ile beraber istanbul caddelerinde çekilmiş birçok videosu mevcut video derken yanlış anlaşılmasın bazılarının marifet sandığı trafiğin en kalabalık olduğu saatlerde yağmur kar dinlemeden drift , spin , makas atma videoları . Artık bu plaka ve araba hakkında ne kadar bir kin ve küfür vardır bazılarının aklında var orasını sen düşün . Kaldı ki 100.000 TL edecek arabalar değil bunlar bir çoğunun dediğim gibi canına okunmuş tabiri caizse motor s... miş s... miş sonrada ilana satılık olarak konmuş .

bunlara verilecek paraya acırım gerçekten , parası olup aklı olmayan buyursun alsın

:bir:
Bir güzel kaza yapılır, orası burası sürtülür, yurt dışından orjinal kaporta parçaları alınıp mikron ayarını tutturan boyacıya boyatılır, hasar kaydı yoktur, boyası yoktur diye satılır

neden s14 tercih etmiyorsun abi?

350z ve s2000 'lerin bir çoğu (hatta tamamı diyelim) pertten dönme araçlardır ve ilanda bahsi geçen aracın youtube 'da s2000 ile beraber istanbul caddelerinde çekilmiş birçok videosu mevcut video derken yanlış anlaşılmasın bazılarının marifet sandığı trafiğin en kalabalık olduğu saatlerde yağmur kar dinlemeden drift , spin , makas atma videoları . Artık bu plaka ve araba hakkında ne kadar bir kin ve küfür vardır bazılarının aklında var orasını sen düşün . Kaldı ki 100.000 TL edecek arabalar değil bunlar bir çoğunun dediğim gibi canına okunmuş tabiri caizse motor s... miş s... miş sonrada ilana satılık olarak konmuş .

bunlara verilecek paraya acırım gerçekten , parası olup aklı olmayan buyursun alsın

O tür arabaları alan adam da zaten orta şeritten 60-70'le gitmek için almıyor. Bahsettiğin arabaların doğası o,kazası,şaselerinde vs bir şey olmadıktan sonra problem çıkaracak tarzda değiller tabi ki temiz olanları için konuşuyorum.

Bütçe 20bin civarı olduğu için bu seçeneklere bakıyorum. Yoksa tabii ki S14, veya Bertone de olur seçeneklerde.

Bu arada Fx Coupe 2.0 kesinlikle düşünmüyorum. Son kasasını almıştım. Perf çok ölü. 2.0 olduğuna bakmayın 2.0 gibi kesinlikle gitmiyor. Şöyle söliim debriyajda hafifi sorun varken arkadasın golf TDI ile kalkmıştık, neredeyse kafa kafaya gittik :(

ben olsam temiz bir calibra turbo alırdım

O tür arabaları alan adam da zaten orta şeritten 60-70'le gitmek için almıyor. Bahsettiğin arabaların doğası o,kazası,şaselerinde vs bir şey olmadıktan sonra problem çıkaracak tarzda değiller tabi ki temiz olanları için konuşuyorum.

Tabiki 60-70 le gitmek için değil o arabalar ama bu demek değil ki yolda artislik yapacaksın onun bunun önünde sakat spinler atacaksın trafiği tehlikeye sokacaksın . onları yapmak için illa altında 350z , s2k olması gerekmiyor chipti egzozdu filtreydi derken şu benim corsaylada yaparsın onları emin ol (ekstrem hareketler hariç tabi)

benim bahsetmiş olduğum o kadar paraya deymez o arabalar sonuçta hor kullanılmış motorun canına okunmuş bir nevi adam ben yedim al artığınıda sen ye diyor kısaca onu alacak adam bir kere servisten çıkmayacak bir ayağı serviste bir ayağı gaz pedalında olacak

Bir abimizin lafı geldi aklıma şimdi

Ferrariyi almak sorun değil ki ona bakmak sorun ve masraf diye .. nede haklı demiş

Bütçe 20bin civarı olduğu için bu seçeneklere bakıyorum. Yoksa tabii ki S14, veya Bertone de olur seçeneklerde.

Bu arada Fx Coupe 2.0 kesinlikle düşünmüyorum. Son kasasını almıştım. Perf çok ölü. 2.0 olduğuna bakmayın 2.0 gibi kesinlikle gitmiyor. Şöyle söliim debriyajda hafifi sorun varken arkadasın golf TDI ile kalkmıştık, neredeyse kafa kafaya gittik :(

FX coupelerden uzak dur , görüntü var ses yok o arabalarda . Ancak yanında kız arkadaşınla sahilde 50 - 60 km hızla yavaş yavaş gitmek için o arabalar . sonuçta kore malı ne bekliyorsun ki

Geri