- Konuyu Başlatan
Ykıt önemli değil yaw, h.sonu arabası olacak sonuçta
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
yav al bi e34 525 kafana göre yap kalan parayla masrafı kabul eder bu araba
turbolamakta kolay,parça bol...
350z ve s2000 'lerin bir çoğu (hatta tamamı diyelim) pertten dönme araçlardır ve ilanda bahsi geçen aracın youtube 'da s2000 ile beraber istanbul caddelerinde çekilmiş birçok videosu mevcut video derken yanlış anlaşılmasın bazılarının marifet sandığı trafiğin en kalabalık olduğu saatlerde yağmur kar dinlemeden drift , spin , makas atma videoları . Artık bu plaka ve araba hakkında ne kadar bir kin ve küfür vardır bazılarının aklında var orasını sen düşün . Kaldı ki 100.000 TL edecek arabalar değil bunlar bir çoğunun dediğim gibi canına okunmuş tabiri caizse motor s... miş s... miş sonrada ilana satılık olarak konmuş .
bunlara verilecek paraya acırım gerçekten , parası olup aklı olmayan buyursun alsın
350z ve s2000 'lerin bir çoğu (hatta tamamı diyelim) pertten dönme araçlardır ve ilanda bahsi geçen aracın youtube 'da s2000 ile beraber istanbul caddelerinde çekilmiş birçok videosu mevcut video derken yanlış anlaşılmasın bazılarının marifet sandığı trafiğin en kalabalık olduğu saatlerde yağmur kar dinlemeden drift , spin , makas atma videoları . Artık bu plaka ve araba hakkında ne kadar bir kin ve küfür vardır bazılarının aklında var orasını sen düşün . Kaldı ki 100.000 TL edecek arabalar değil bunlar bir çoğunun dediğim gibi canına okunmuş tabiri caizse motor s... miş s... miş sonrada ilana satılık olarak konmuş .
bunlara verilecek paraya acırım gerçekten , parası olup aklı olmayan buyursun alsın
O tür arabaları alan adam da zaten orta şeritten 60-70'le gitmek için almıyor. Bahsettiğin arabaların doğası o,kazası,şaselerinde vs bir şey olmadıktan sonra problem çıkaracak tarzda değiller tabi ki temiz olanları için konuşuyorum.
Bütçe 20bin civarı olduğu için bu seçeneklere bakıyorum. Yoksa tabii ki S14, veya Bertone de olur seçeneklerde.
Bu arada Fx Coupe 2.0 kesinlikle düşünmüyorum. Son kasasını almıştım. Perf çok ölü. 2.0 olduğuna bakmayın 2.0 gibi kesinlikle gitmiyor. Şöyle söliim debriyajda hafifi sorun varken arkadasın golf TDI ile kalkmıştık, neredeyse kafa kafaya gittik