Aracımı sattım sizce iyi bir kararmıydı

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan GkySrl
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Kafana takma normal satmışsın, bakım dediğin masraflar amortisörler v.s derken enaz 1000 TL masraftan kurtulmuşsun zaten, 2 parça değişen üstelik birisi kaput ve sol taraf boyalı!!!
bence normal satmışsın.

normal gitmiş bence ederi o piyasanın kabardığına bakmayın, bence astra g vectra b den vazgeçip bi vectra c düşünün..

Şuan elimdekiyle bunları düşünebiliyorum.Açıkçası bende Vectra c 1.9 almak isterim ama biraz beklemem gerekecek.

Gökay bey boyası ve masrafları çıkınca aslında normal fiyata vermişsiniz.Ben direkt 2007 model olarak odaklandım olaya.Detayları es geçmişim.Allah daha güzelini nasip etsin...

hayırlısı olsun kardesım takma kafana bıtane gts var2003 model gel takas edelım gel takas edılım dıye duruyor kafamı celıyor sanayıde bı musterı pedere dedım gts le takas etcem o ne dedı vectra gts oo ıyımıs vectra severım kac motor deyınce 3,2 deyınce bıtanede normal araba bul dedı 2,0 nın neysede 3,2 dıyorsun bıde dedı şimdı bunun ustune 10 15 bın verırsın verırsen o parayı kafa yok sende dedı modellı olsa neyse dedı öyle aramızda muhabbetı gectı sahıbı 300krş yakıyor lpg dedı sehır ıcı yalan hese bılemem bana pek ınandırıcı gelmedı :D

İyi veya kötü karar sizin. Hayırlısı olsun biraz sıkışıp daha iyi araç almak en iyisi... :)

bakımları en az 1000 tl ederdi aracınız 22,000 satmış oldunuz kaldıkı değişenli arac dediğin zaman millet ölü muamelesi yapıyor bence iyi satmışsınız
değişenlide önemli olan şasenin hasar görmemiş olması gerisi önemli değil ama gel sen onu millete anlat dün bir kazaya şahit oldum kamyon gelişi güzel parklar yüzünden caddede dönmede sorun yaşıyor arkasında bir caddy duruyor bende balkonda tarafı izliyordum caddydeki vatandaş konuşmaya dalmış yandaki ile kamyoncuda fark etmedi kamyonu geri bırakırken caddy vurdu kamyonun demiri denk geldi kaput delindi hafifte farın üstü cizildi o adam o kaputu mecburen değişecek aracını satarken kaput değişik diyecek ama alan kişiye olayı nasıl anlatacak inandıracak gibi örnekler cok ön yargılı bir milletiz sizin aracta ise birbirine bağlı iki değişen parca gelde arac sat bence iyi fiyat

ben 2001 elegance 17800 verdim 3 parça boyalı :) sanırsam ön sağ kapı sacı değişmiş yada ellenmiş demiş kaportacı bakarken biz alırken birşey dememişlerdi ben çok iyi sattım sanırsam :D

Geri